Денина и Руслан - усмивката, която те кара да се влюбиш | webcafe.bg
Webcafe

Денина и Руслан - усмивката, която те кара да се влюбиш

webcafeAd блок
04.12.2017, 14:27 (обновена 05.12.2017, 14:26)

1 от 3 снимки Назад Напред

денина и руслан, phillips sonicare

Какъв е резултатът от тестдрайва на Phillips Sonicare?

Сред блог пространството в България силно се откроява една очарователна млада жена с красива искрена усмивка и елегантен стил. Денина Мартин, автор на блога Purely Me by Denina Martin, впечатлява своите последователи с женственото си излъчване и вродената си харизма, но не на последно място - с ценните съвети, които дава на десетките фенове на блога си, посветени на различни теми.

И докато Дени е лесно разпознаваема за последователите си, по-малко популярната, но ключова половинка на Purely Me by Denina Martin е Руслан - нейният съпруг, фотограф и най-добър приятел.

Ако за Денина е ежедневие да застава пред камерата, за Руслан това е рядкост. А двамата заедно са толкова очарователни! Именно затова от Philips ги предизвикаха да излязат от зоната си на комфорт и заедно да изпробват за първи път високотехнологичната четка Philips Sonicare Diamond Clean Smart с вградени сензори за максимално почистване и грижа. Резултатът Денина и Рон отразиха в блога, а тук ни споделят малко повече.

Разкажете ни накратко своята история? Какво ви накара да се влюбите?

Денина: Запознахме се по време на игра на плажен волейбол. Аз постоянно си боравех с краката и явно съм се откроила сред останалите участници. (Смее се.) След няколко седмици се озовахме на първата ни среща и просто си допаднахме. Още от началото имах усещането, че това е моят човек.

Руслан: Случайността. Запознахме се случайно, още по-случайно се засичахме и сякаш все нещо ни дърпаше един към друг.

Защо е важна усмивката?

Денина: Усмивката не е просто израз на щастие. Усмихвайки се човек се чувства по-щастлив. Представете си света без усмивки? Щеше да е толкова тъжно и сиво място.

Руслан: Усмивката сближава хората. Тя е първото нещо, което забелязвам в един човек.

Заедно осъществявате толкова много проекти! Как успявате да не изоставате от всекидневните задължения?

Денина: Помагаме си. Това е нещото, което винаги съм обичала в нашата връзка. Мислим и действаме като една единица. Не сме от традиционните семействата, в които жената прави само своите неща, а мъжът - само неговите. Стараем се да допринасяме по равно за всичко.

Руслан: С много балансиране и добра организация. Това не означава, че никога не изоставаме, разбира се. Но се стараем.

Освен с професионалните си ангажименти, вкъщи ви очаква най-важният ви проект - вашият син. На какво се опитвате да го научите?

Денина: Аз лично искам да го науча да бъде добър човек, да се държи учтиво и възпитано с хората и не на последно място - да бъде борбена личност.

Руслан: Да се държи възпитано и да бъде по-внимателен към околните и най-вече към себе си, защото е малко по-енергичен и невнимателен понякога.

Какво във Philips Sonicare DiamondClean Smart ви хареса най-много?

Денина: Харесва ми това, че усещам зъбите си гладки и полирани.

Руслан: Усещането за чистота.

Какво беше първото ви впечатление след използването?

Денина: От Philips ме бяха предупредили да не включвам четката с паста за зъби на нея преди да я сложа в устата си. Познайте какво направих? Четката извършва до 31 000 почистващи движения в минута, които превръщат пастата за зъби в хиляди малки капчици. Представете си какво беше около мен! Бих добавила и че не усетих как минаха 2 минути, защото ми беше много интересно да наблюдавам как се маркират зоните за почистване в приложението.

Руслан: Първото почистване беше пълни 2 минути по 2 пъти. Приложението проследи с четката и отбеляза местата, които бях пропуснал да почистя добре. Стартирах нова двуминутна програма, за да почистя точно тези зони. Също така, по навик натисках и потърквах, но светлинният индикатор започваше да мига, за да ми сигнализира, че не трябва да го правя.

Кои са най-големите й предимства?

Денина: Че е изключително лесна за употреба! Жените не обичаме сложни за употреба устройства и уреди. За щастие, Sonicare не изисква от мен никакви комплицирани настройки. Пускам я, 2 минути и продължавам с останалата част от рутината си. :)

Руслан: Най-голямото предимство е, че наистина мия зъбите си 2 минути, както препоръчват стоматолозите, и мога да следя чрез приложението за зоните, на които трябва да наблягам повече. Освен това е мобилна и много удобна при пътувания.

Oще: phillips  phillips sonicare  phillips sonicare diamond clean  денина  електрическа четка за зъби  руслан 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.