Бяло, ясно и точно | webcafe.bg
Webcafe

Бяло, ясно и точно

webcafeAd блок
11.11.2015, 10:35 (обновена 12.11.2015, 14:56)
Бяла карта

Една по-различна телевизионна реклама се откроява в потока от рекламни спотове - това е клипът на „Бяла Карта", международна кредитна карта с улеснен достъп за потребителите.

Сещате ли се - един мъж в бял костюм, бяла стая ...

Смело определяме рекламата като "глътка свежест" сред кампаниите на финансовите продукти в ефира, които не са малко.

Рекламният спот залага на изчистени елементи и обстановка, на ясна комуникация и ненатрапчиво изграждане на емоционална връзка с аудиторията. Едно гледане е достатъчно, за да запомните клипа. С други думи, авторите му са си свършили работата.

Какъв обаче е продуктът, който се рекламира и наистина ли да вярваме на мъжа в костюма?

„Бяла карта" е нов финансов продукт с атрактивни условия, тя е ново начало и алтернатива. И да, вярвайте на мъжа от рекламата, защото бялото си е бяло.

Концепцията на картата е, че за всеки клиент се търси индивидуално решение в зависимост от неговия финансов и социален статус.

Издаването на картата е безплатно, не се събират нито месечна, нито годишна такса за обслужване.

Кандидатства се онлайн или по телефон, а при одобрение клиентът получава своята карта безплатно по куриер. В основата на модела на картата е индивидуалният подход - всеки клиент получава персонален акаунт мениджър, който е на разположение при необходимост от информация и съдействие дори в труден за него момент.

Системата на картата предоставя още безплатно известяване чрез SMS при транзакция  или дължима вноска

Плащането в търговски обекти, както в България, така и в чужбина е безплатно, а тегленето на пари в брой от банкомат в страната също е без такси. Тези условия важат за целия „живот" на картата, а не само за определен промоционален период.

"Бяла Карта" вече се ползва от десетки хиляди потребители в България. Те пазаруват бързо, удобно и ефективно в цял свят, независимо дали предпочитат да платят в търговски обект или онлайн.

Живеем във време, в което портфейлите стават все по-малки, но не защото парите в тях намаляват, а защото картите ги изместват. Просто така е по-лесно и по-"бяло".

Заложете на бялото и ще спечелите.

Oще: visa  банки  банкиране  дебитна карта  карта visa  пазаруване  разплащателна карта  финансови услуги 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.