Точен ум, метално тяло и SWATCH на китката | webcafe.bg
Webcafe

Точен ум, метално тяло и SWATCH на китката

webcafeМила Янева
17.11.2016, 15:13 (обновена 19.11.2016, 09:02)

Часовникът не е просто устройство за отмерване на времето - той е начин да си в крак с него. Носим часовници, защото ги харесваме. А и те ни харесват - разказват по още нещо малко, но важно за нас. Говорят за вкусовете ни, начина ни на живот, дори мястото, което сме си отвоювали в обществото.

Изборът на часовник създава и маркира спомени, предизвиква и запечатва емоции. Доза достъпен лукс върху китката и цялото време на света, побрано в един перфектен механизъм. С други думи - просто един SWATCH.

Швейцарската марка за часовници е световноизвестна най-вече с перфектната комбинация на безупречни часовникови механизми и оригинален, отличим дизайн.

Доказателство, че не съществува компромис в нито един от моделите на тази марка, е и серията SISTEM51 IRONY, която се предлага и у нас.

Моделите от тази линия са идеалната среща между швейцарския перфекционизъм в правенето на часовници и стилния метален дизайнерски щрих - като лек, но обновен полъх от седемдесетте, когато металните елементи бяха култ и заради бума на електронните часовникови механизми.

В елегантното семейство на SWATCH IRONY отскоро е и един пореден отличник по време и визия - SISTEM51 IRONY.


Става дума за механичен часовник, който няма батерия и не се "навива". Механизмът му се активизира от движението на човека, който го носи, като има и 90-часов резерв. Това означава, че този истински красавец продължава да си отмерва времето с швейцарска точност, дори и когато никой не го носи на китката си близо четири дни.

Моделите от цялата серия SISTEM51 са семпли - имат само една централна корона на винт.

Новото попълнение сред тях SISTEM51 IRONY има и изненадващо малко компоненти - точно 51 на брой - така, както е указано и в името му.

Всички тези петдесет и един компонента работят в перфектен и видим синхрон помежду си. Видим, защото часовникът има прозрачен гръб, който позволява да наблюдавате как точно функционират механизмите и как времето им се подчинява.

Този представител на последните достижения на известната швейцарска часовникарска марка е многолик, защото можете да го имате с различни каишки - от фина естествена кожа, гума или неръждаема стомана.

Разбира се, той е и водоустойчив, така че си е ваша работа дали да го сваляте, когато взимате душ или плувате за удоволствие.

Съвсем типично за всички часовници Swatch, тези от серията SISTEM51 IRONY имат страхотна визия.

В емблематичния модел 51-я е шик, заради алуминиевия корпус и металното сърце. Всички материали, използвани в изработването на този часовник са също от метал - неръждаема стомана и алуминий.

Въпреки това не говорим за часовник, който се носи само на смокинг. Напротив - той пасва идеално както на официален стил на обличане, така и на най-удобните ежедневни джинси.

Всъщност всеки един от шестте мъжки модела в SISTEM51 IRONY си има свое уникално и разпознаваемо "лице".

Единственият дамски представител пък изпъква с дискретния блясък на кристалите Swarowski, без да губи и грам от елегантността си.

Носи се навсякъде и по всяко време - от плажа до вечерния коктейл или от времето в офиса до ваканцията на ски. Работата му е да ви държи ontime и да доставя удоволствие.

И можете да бъдете сигурни, че се справя без никакви забележки и с двете!

 

Oще: swatch  време  детайли  дизайн  енергия  комбинация  марка  носене на часовник  отмерване на времето  световноизвестна марка часовници  устройство за измерване на времето  час  часовник  часовници swatch  швейцария  швейцарски часовник 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.