Бандата чудовищни приятели | webcafe.bg
Webcafe

Бандата чудовищни приятели

webcafeСибина Григорова
24.10.2017, 12:40 (обновена 29.11.2017, 22:06)

1 от 2 снимки Назад Напред

bbb, детски сокове, детски сокове bbb

Снимка: © BBB

Защото децата непрекъснато търсят приключения

"Не съди за книгата по корицата й" („Don't judge the book by it's cover") казва една известна английска пословица, но тя не променя факта, че „корицата" е онова, което създава първото впечатление. Независимо дали става дума за човек, продукт или дори държава. И това не е непременно лошо.

Добрите опаковки, адекватно насочени към целевата си група, бързо ориентират потребителя дали това е неговият продукт, или не.

Затова и бутилките за минерална вода не са направени от жълта пластмаса, а опаковки на детски играчки не са в чисто черно.

Когато говорим за деца, външният вид е особено важен и е ключът на отговора дали детето ще иска да яде/пие или да играе с даден предмет, или просто ще каже "Аз това не го обичам" и с това ще приключи разговора.

Отдавна отминаха времената, в които икономическите условия налагаха всичко в кварталната бакалия да се увива в онази грозна, амбалажна хартия. Днес обратно - всичко е цветно и примамливо и въпросът е кой ще е има по-добра идея, за да спечели емоциите на потребителите.

Наскоро видяхме новите опаковки детските сокчета на BBB - те са супер шарени и весели, а на тях са нарисувани смешни чудовища в компанията на плодчета, които приятно напомнят едновремешната френска анимация „Плодчетата".

Творческият подход в измислянето на новите опаковки е достоен за уважение.

Първо, защото хваща окото, и второ - защото е внимателно съобразен с онези, за които продуктът е предназначен - децата.

Ако за възрастните опаковката при избора на продукт е по-скоро един елемент от пъзела от критерии, според които избираме какво да купим, то за децата опаковката е номер едно.

Защото децата търсят приключения.

За тях картонената кутия от обувки става легло за кукли, дървената лъжица - микрофон, а бутилката от вода - несесер за моливи.

Децата не играят със скъпи и сложни играчки, а приспособяват някакъв съвсем злободневен предмет от бита и с помощта на въображението си му вдъхват дух на играчка и приятел.

Възрастният ще пресметне калориите, ще види съдържанието на захар, ще прецени дали кутията ще се побере в чантата му, дали има удобно място за нея в автомобила му т.н.

Децата ще видят зъбатия, лилав динозавър на ВВВ, който се е надвесил над уплашената праскова, и веднага ще го включат в света на игрите.

Чудовищата на BBB се събират в колекция, което дава възможност на малките да бъдат последователни и устремени в нещо, което им е интересно.

Така освен плодов сок, опаковките на соковете BBB могат да се превърнат в банда чудовищни приятели.

Oще: bbb  детски сокове  детски сокове bbb  натурален сок  натурални сокове  плодове  плодчетата  сокове  чудовища 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.