Разбери кой спечели награда от Дормео България и Уебкафе | webcafe.bg
Webcafe

Разбери кой спечели награда от Дормео България и Уебкафе

webcafeAd блок
21.06.2016, 08:35 (обновена 21.06.2016, 15:15)
Dormeo

"Какво ще се е променило в живота ти след 15 години?"

През Месеца на детето те предизвикахме да помечтаеш за бъдещето, както само едно дете би могло да мечтае. Предизвикахме те да спреш да мислиш за работата и ежедневните задачи и да си помислиш как си представяш себе си в бъдеще. Попитахме те как виждаш живота си след 15 години. Виж за какъв отговор гласуваха читателите на Уебкафе тук:

Освен гласовете в анкетата, получихме и други доста интересни отговори на въпроса:

„Ще имам най-малко четири внучета, които през лятото ще ми гостуват в къщата на брега в Доминиканска република, която ще си купя дотогава. Да бъдат с български имена. Ще ги уча да карат сърф и кайт, да стават в 05:00 сутринта, да бъдат умни деца, да се развиват отлично физически и интелектуално.Нещо такова ми се върти в мечтите." - Rodrigo Diaz de Vivar |

„Ще съм щастливо влюбена, ще пътешествам по света и ще прекарвам незабравими моменти с любимите ми хора на личния ми остров." - Marina Garbeva

„Със сигурност ще се преместя да живея на село." - 1Kalpazanka

„Ще съм написал една книга." - boris

„Децата ми ще са здрави и ще бъдем щастливо и сплотено семейство. Нищо друго не ми е нужно :-)" - Sunny2772

„Нов дом, разбира се!  Много щастлив!" -19marcozavara

Трима от вас печелят награда:

Победител: Sabotage 7410

Победител: Adelina

Победител: NiyaTabanovа

Продължавай да мечтаеш! Продължавай да отделяш време за себе си и семейството си и не спирай да поставяш на първо място своя дом!

Ние от Дормео България ценим семейството и сме си поставили за цел да ти помогнем да създадеш своя домашен уют и спокойствие. Стремим се нашите клиенти да получат пълноценна и здравословна почивка в своя дом. Това е причината да предлагаме матраци, с които да получиш здравословен и качествен сън на достъпна цена с до 15 години гаранция.

 

Oще: възглавници  дормео  завивки 


Още от Ad блок