Какво работят в Министерство на Щастието | webcafe.bg
Webcafe

Какво работят в Министерство на Щастието

webcafeAd блок
14.07.2016, 15:44 (обновена 20.07.2016, 10:19)
wine cooler

Планирайте своите летни снимки с участието на Bubbles Party. Помислете какви пейзажи и гледки ще получат комплимент от Bubbles Party. А докато вие се снимате, в Министерството на Щастието вече подготвят нови партиди с парти проекти.

„Да пием за едно прекалено прекрасно лято!" Този графити-надпис в розово и златисто изрисува усмивки по лицата на четиримата приятели, известни като the cool company, докато влизаха във внушителна сграда на Министерство на Щастието.

България изглеждаше наистина различна откакто тази нова институция започна да произвежда парти атмосфера с индустриален ритъм. Сивотата бе заменена от свежест, лекотата надви „тегавенята", безброй щастливци танцуваха, пееха, пиеха и пишеха първите закони на доброто прекарване. Член Първи от новия закон на Купона уреждаше ръководната роля на Партито в обществото.

По коридорите на Министерство на Щастието препускаха весели приятелски компании, заредени за приключения с най-ценната съставка на веселието - Bubbles Party Wine Cooler

Bubbles Party са газирани напитки на винена основа с плодови аромати: розова Сира с вкус на малина и златист Мускат с вкус на праскова.

Те са важна част от новия проект на Министерство на Щастието, а именно: превръщането на лятото в едно прекрасно приключение. Проект, в който демокрацията достига своя връх и всички сте поканени да се включите.


До 12 август може да участвате в игра с награди като снимате летните си преживявания с участието на Bubbles Party Wine Cooler и ги споделите в коментар тук с хаштаг #BeCool с #BubblesParty.

Наградите са: Конен преход, Бъги приключение за двама, Разходка с пиратски кораб за двама, Escape стая за 5 човека, Водолазна разходка за двама, Офроуд джип за двама, Катамаран на язовир Искър, АТВ приключение в полите на Витоша, Уикенд в глинената къща, Ендуро приключение, Seabreacher, Полет с парапланер плюс видео.

Планирайте своите летни снимки с участието на Bubbles Party и помислете какви пейзажи и гледки ще получат комплимент. А докато вие се снимате, в Министерство на Щастието вече подготвят нови партиди с парти проекти.

Това е вашето приключение и то тепърва започва!


Oще: becool  bubblesparty  bubbles party  bubbles party wine cooler  escape стая за 5 човека  seabreacher  winecooler  wine cooler  wishio  атв приключение в полите на витоша  бъги приключение за двама  водолазна разходка за двама  ендуро приключение  катамаран на язовир искър  конен преход  министерство на щастието  мускат с праскова  награди  офроуд джип за двама  полет с парапланер плюс видео  разходка с пиратски кораб за двама  сира с малина  уикенд в глинената къща 


Още от Ad блок