Усмихнатото момиче преобразява зимата | webcafe.bg
Webcafe

Усмихнатото момиче преобразява зимата

webcafeAd блок
09.12.2016, 11:00 (обновена 10.12.2016, 08:48)

1 от 5 снимки Назад Напред

денина мартин

Снимка: © Денина Мартин

Денина Мартин с бижута Folli Follie

Денина Мартин е сред известните модни блогърки у нас - усмивката е нейната запазена марка. Усмихва се искрено и постоянно. Говори кратко, точно и ясно и винаги изглежда добре.

Нейното малко, лично интернет пространство се казва Purely Me by Denina Martin - вече сме ви разказвали за него.

„Обичам модата и то много, но това, което ми доставя най-голямо удоволствие, са пътешествията. Те ме зареждат и правят щастлива, защото човек е човек, когато е на път. Ако имаше как, щях през седмица да съм на различно място!", казва тя.

Имаме предизвикателство за Денина - да избере няколко аксесоара от новата колекция на Folli Follie и да даде идеи за преобразяване на зимата. Денина посреща своите последователки тази събота в мол "Сердика" в магазина на Folli Follie от 12 до 15 часа, където всеки клиент ще получи отстъпка от 30%.

Folli Follie е единствената световна марка, която се осмелява да излезе от стандартния печеливш по определение образ на жената вамп и да го замени с този на слънчевите момичета.

„От колекцията на Folli Follie избрах бижута и аксесоари в два различни стила. Единият сет е подходящ за ежедневието и се състои от романтични модели в златисто и бежова чанта с характерната закопчалка-детелина, която ми е изключително любима", казва и нашето слънчево момиче.

Денина следва максимата "колкото по-малко, толкова по-добре". Спира на бежова чанта за ежедневието и голям пръстен като акцент за средния пръст на лявата си ръка.

„Другият сет, който избрах, се състои от празнични и женствени бижута в сребро и камъни, особено подходящи за вечерно излизане. Последните допълних в класическа комбинация - с червена мини чанта, която носи силен женствен заряд." Чантата е ярко червена и придава акцент на тоалета й, решен в тъмно.

Към нея добавя тъмни очила и часовник.

Денина умее да комбинира много пръстени - в нашия случай три броя, единият от тях доста смел. Съчетава ги с дълги обеци.

„Това, което прави едно бижу наистина уникално, е жената, която го носи", казва Денина.

Питам я за любимата й модна тенденция за тази и предстоящата година. „Този сезон must-have за мен са малките структурирани чанти. Те са красив акцент, който не просто допълва визията, а и я прави много по-впечатляваща.

А как би разнообразила зимата? - „С цветове. Аз съм отявлен привърженик на цветовете и вярвам, че те зареждат с добро настроение."

Макар зимата да е толкова неудобна за носене, няма как да не се съгласим.

Oще: #bloggersevent  #discount  folli follie  #happyfollifollie  #myfollifollie  purely me by denina martin  аксесоари  бижута  бижута в сребро  бижута folli follie  блогове за мода  денина мартин  мода  модна блогърка  мол сердика  пръстен 


Още от Ad блок