"По работа или на почивка?" | webcafe.bg
Webcafe

"По работа или на почивка?"

webcafeAd блок
17.12.2015, 14:42 (обновена 18.12.2015, 07:46)
visa premium

Снимка: © Visa

Открийте десетки нови дестинации с Visa Premium. Tвоята Visa Gold, Platinum или Infinite може да допълнят твоите приятни моменти по света и в България с добри отстъпки в избрани хотели, ресторанти и магазини.

Днес, когато с палец на смартфона пресичаш само за миг време и пространство и откриваш десетки алтернативни пътища до мечтани дестинации, пътуването е едно от нещата, които можем да сбъднем все по-лесно и да стигнем все по-далече.

Според източните философи, важен е пътят, а не началната или крайната точка.

Според автомобилните състезатели, значение има само оптималното време, за което ще изминеш определения маршрут. За софтуерните програмисти и авантюристите, пък, най-важно е "лекото пътуване". Тоест, свеждането до минимум на багажа, носен от теб.

Истината е, че общото между всички по-горе се крие в уникалността - всеки път ни води до нещо ново.

Може би на това дължим вълнението в часовете преди да потеглим към мечтаната ваканция, важната бизнес среща или срещата със стар приятел. Защото усещаме, че ни чака нещо. Защото знаем, че пътят е равносилен на приключение. На уникални образи, които ще пазим дълго в себе си. На специални усещания и настроения. Желаната дестинация ще добави още смисъл. Още приятели или бизнес контакти. Още опит за интелекта и сетивата.

Животът е шарен и различен навсякъде.

Усещаме го в песента на птиците под хотелския прозорец, в английския, говорен в Лондон и този в Ню Йорк. В кафето в Париж и еспресото в Рим. Във всеки изгрев и всеки залез. Където и да си.

Твоят свят е богат на възможности.

И ние се радваме да бъдем част от тях и да добавим удобство и още едно предимство.

Ти си Visa Premium картодържател и сме се погрижили твоята Visa Gold, Platinum или Infinite карта да допълват твоите моменти по света и в България с добри отстъпки в избрани хотели, ресторанти и магазини. Разгледай Visa Premium предложенията на visabg.com/visa-offers/ и се увери.

Пожелаваме ти вълнуващи пътувания!

Oще: ad блок  visa  visa card  visa gold  visa infinite  visa platinum  visa premium  банка  банки  виза  дебитна карта  кредитна карта  оферта 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.