Зала от ново поколение в кино Арена Запад | webcafe.bg
Webcafe

Зала от ново поколение в кино Арена Запад

webcafeAd блок
21.03.2015, 15:59 (обновена 24.03.2015, 16:44)

1 от 2 снимки Назад Напред

Кино Арена

Снимка: © Кино Арена

Откриването на преоборудваната зала съвпада с премиерата на очаквания хит „Бързи и яростни 7", билетите за който вече са в продажба.

Зала клас Premium с 380 места отваря врати в кино Арена Запад София на 3-ти април. Една от най-големите зали в столицата е напълно преобразена и става част от концепцията на кино Арена за изживяване от ново поколение.

Premium залата в кино Арена Запад в София е оборудвана с най-новата система за озвучаване в кино индустрията Christie Vive Audio. Високоговорителите са базирани на технологията „лентов драйвър", която осигурява изключително чисто и ясно възпроизвеждане на всички звуци във вида, в който са създадени в Холивуд. Високоговорителите на Christie Vive Audio са проектирани и конфигурирани по системата Dolby Atmos, представяна в България ексклузивно от кино Арена. Системата осигурява 360-градусова панорама на звука в залата и създава усещането, че зрителят се намира в самия филм. За още по-добра акустика на кинозалата е приложена и най-добрата съществуваща акустична система Ecophone (Швеция).

Удобните кожени кресла, произведени от водещата европейска фирма Eurositting, предоставят максимален комфорт и удобство за зрителя. Тяхното разположение и наклонът на стейдиума осигуряват идеална видимост към екрана от всяка гледна точка в залата. Впечатляващият екран е доставен от лидера в производството на големи киноекрани, английската фирма Harkness. Той е от серия Clarus и е изграден от стена до стена и от тавана до пода. За постигане на максимална яркост на изображението са използвани два Christie Digital 4K HFR проектора, които са най-мощните предлагани на пазара днес. Проекторите са конфигурирани със специална разработка за формиране на 3D изображения на фирмата RealD.

Новата голяма зала в кино Арена Запад е поредната от концепцията за premium кино изживяване. Зали от този клас има още в кино Арена Делукс Bulgaria Mall, в кино Арена Младост и кино Арена Централ Мол в Плевен.

Откриването на преоборудваната зала съвпада с премиерата на очаквания хит „Бързи и яростни 7", билетите за който вече са в продажба.

 

Oще: ad блок  арена  арена запад  кино арена  реклама 


Още от Ad блок