Как да се излекувате и повече да не боледувате с Аюрведа Клиника в София | webcafe.bg
Webcafe

Как да се излекувате и повече да не боледувате с Аюрведа Клиника в София

webcafeAd блок
25.04.2017, 10:51 (обновена 14.05.2017, 14:26)
аюрведа клиника

Винаги казваме, че здравето е най-важно. Но на практика масово го пренебрегваме. Иначе няма как да се обясни защо българите оглавихме класациите по обездвижване, наднормено тегло, заболявания на кръвоносната система, тумори...

При Аюрведа тези неща ги няма. Не само защото като древна медицина, зародила се преди над 5000 години в Индия, лекува всички болести.

Аюрведа е и философия, мироглед, начин на мислене. В този начин на мислене здравето е щастие - ключ към всички радости. Без да сме здрави, не можем да се насладим пълно на многото страни на живота, да живеем пълноценно.

Аюрведа така е и възникнала - когато древните мъдреци търсили пътя към идеалното физическо здраве, за да са спокойни, балансирани, свободни за духовните си търсения. Така здравето се възприема като единство на тяло и дух, а Аюрведа е неразривно свързана с йога.

В България лекуване с Аюрведа може да се намери при специализиран индийски медицински екип. Негов ръководител е Аюрведа доктор Махеш Гарже, който е с 14-годишен опит. От практиката си у нас, д-р Махеш Гарже и екипът му са добре запознати със здравословните проблеми на българите.

Д-р Гарже е Ayurvedacharya, което означава Гуру на аюрведа. Лицензиран е по аюрведична медицина и хирургия от индийското правителство, бил е в медицинските екипи, които дават консултации на индийския президент и на министър-председателя.

Втори аюрведа лекар в екипа е съпругата на д-р Гарже - аюрведичен лекар Мохини Гарже. Тя е експерт винтензивни и специфични процедури на един от двата основни метода на Аюрведа - Панчакарма.

Терапевтите също са висококвалифицирани и с богат опит - между 12 и 16 години. Вилас Мангал е магистър по Панчакарма медицина и преподавател; Данажи Докаре е сертифициран Аюрведа Панчакарма терапевт, работи за хирурзи-ортопеди в Пуна; Рекха Сутар е сертифициран аюрведичен панчакарма терапевт и е специалист в процедурите за пациенти със сърдечни заболявания.

Д-р Махеш Гарже работи с екипа си в Аюрведа клиник Банско, но разширявайки дейността, започва прегледи, консултации и лечебни процедури и в столицата - в Аюрведа клиник София. В Банско е единственият аюрведа център в България, специализиран за  автентична лечебна Панчакарма терапия с продължителност между 7-21 дни.

Аюрведа клиник София пък е единствена в столицата, която предлага специализирани консултации и автентично лечение по Аюрведа изцяло от индийски лекари и терапевти.

Аюрведа клиник Банско практикува лечение с двата метода за детокс: Пурвакарма - външни процедури за прочистване на тялото и Панчакарма - вътрешни слабителни и очистителни терапии. Те са съчетани с хранителен и дневен режим, йога занимания.

В Аюрведа клиник София се прилагат определени Пурвакарма процедури и част от Панчакарма терапиите, както и консултации за здравословното състояние - общо или специфично за дадено заболяване. В лечението се използват само оригинални продукти, произведени от най-добрата фирма в Индия и се прилагат по древните рецепти на Аюрведа.

Така с Аюрведа можете да излекувате всяко заболяване. Ще се подмладите, ще вдигнете тонуса си, ще успокоите психиката си,

А в двете клиники ще ви дадат компетентни съвети какво и как да промените в начина си на живот след лечението, за да поддържате здравето си. Сменете модела - излекувайте се и повече не боледувайте!

Oще: ayurvedacharya  аюрведа клиника  аюрведа клиника банско  аюрведа клиника софия  аюрведа терапия  аюрведична медицина  банско  болести  гуру на аюрведа  данажи докаре  здраве  здравеопазване  индийска медицина  какво е аюрведа  как да се излекувам  клиники за аюрведа  махеж гарже  мохини гарже  панчакарма  пурвакарма  рекха сутар  традиционна медицина 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.