Искам идеалния коледен подарък | webcafe.bg
Webcafe

Искам идеалния коледен подарък

Ad блок
09.12.2014, 12:13 (обновена 10.12.2014, 13:31)
бра клиник

Снимка: © Bra Clinic

В Bra Clinic можете да изберете подходящ подарък за близък човек, без да се притеснявате, че няма да улучите размера. А вас самите ви очакват изненади...

Бельото от край време е сред най-желаните и най-предпочитаните коледни подаръци, но да изберем подходящ модел, а още повече - подходящ размер, често е трудна мисия, да не кажем невъзможна.

Професионалните бра фитинг* консултантки на салон за бельо Bra Clinic в Сердика Център, София, знаят колко важно е да носим правилен размер сутиен и какво предизвикателство е да го открием.

Затова тази Коледа те са подготвили подаръчни комплекти на атрактивни намалени цени, които комбинират красиво бельо, като нощници и фини бикини, с ароматни изкушения - като парфюми и ароматни свещи с масажно масло.

Така вие можете да изберете подходящ подарък за близък човек, без да се притеснявате, че няма да улучите размера

Бра клиник

Ако се чудите какво да подарите на приятелка, майка или пък сестра, в Bra Clinic ще намерите различни ваучери за подарък на стойност от 50 до 200 лв, с които не просто ще зарадвате с красиво бельо  любимия човек, а ще осигурите истинско преживяване – професионална бра фитинг консултация и шанса да си избере модела, който най-много й харесва


Със сигурност, докато избирахте, харесахте нещо и за себе си, нали? Време е да вземете и своя идеален коледен подарък. Това може да се окаже доста изгодно, защото в Bra Clinic са подготвили изненада - при покупката на 3 сутиена, третият е безплатен. Офертата важи до 21-ви декември.

Побързайте, за да имате най-голям избор. Просто си запишете час за професионална бра фитинг консултация на място или на www.braclinic.bg.

След като избрахте хубави подаръци, остана само да си отговорите на въпроса „Какво да си облека за празника?“. Учудващо често избираме дрехите си според това, което ще се види под тях или по-скоро – това, което не искаме да се види. Както е казал самият Кристиан Диор, „Модата не може да съществува без добра основа“. А бельото е основата на завършения ви парти тоалет, затова  се уверете, че то няма да го развали, а ще подчертае красиво формите ви. Осигурете си добра основа, следвайки нашия лесен наръчник за перфектен парти тоалет:

Деколте предизвикателство

Независимо дали дрехата е с открити рамене, с асиметричен ръкав или дори с гол гръб, винаги има решение. В салона на Bra Clinic в Сердика Център ще намерите многообразие от модели за специфични тоалети, където дори дами с голям бюст могат да намерят своя комфортен сутиен без презрамки, защото тук се предлагат варианти в чашка до H!

1. Гладък силует и оформено дупе

Извивките са най-красивата част от женското тяло и затова избираме тоалети, които да ги подчертаят. Но понякога извивките са непокорни и не застават така, както ви се иска под прилепналите дрехи. Това не е проблем, защото една оформяща рокля или дори едни оформящи бикини с висока талия са достатъчни, за да постигнете идеално гладка линия!

Ако пък любимата ви извивка има нужда от повдигане - бикините „Бразилско дупе" , които можете да намерите в Bra Clinic, осигуряват незабавен лифтинг за прекрасна кръгла и повдигната форма.

Гениални идеи


И последно: ако купувате за себе си, не забравяйте да добавите още един щрих, като не позволявате презрамките да ви бягат, падналото деколте да се размества или под ефирната ви блуза да се види прекалено много.

С няколко хитри аксесоара можете да спестите постоянната проверка дали всичко е на място и дали ще можете да се съсредоточите върху най-важното - веселото прекарване.

Празниците вече могат да започнат!

---

*бра фитинг (от английски bra - сутиен и fitting - напасване) - избор на точния размер сутиен за всяка дама на базата на индивидуалните мерки на гръдния ѝ кош, размера и разположението на гърдите ѝ.

Oще: bra clinic  бра клиник  подарък  сутиен 


Още от Ad блок