Официални правила на играта "Спечели награда за безценни новогодишни емоции" | webcafe.bg
Webcafe

Официални правила на играта "Спечели награда за безценни новогодишни емоции"

Webcafe
01.12.2016, 16:05 (обновена 01.12.2016, 16:13)
intersolar

Снимка: © Mastercard

Играйте с Mastercard и Webcafe.bg

1. Участниците в играта "Спечели награда за безценни новогодишни емоции", наричана по-нататък Играта, са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Играта, наречени Официални правила.

1.1. Официалните правила се публикуват в уеб сайта на Webcafe.bg и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на Играта.

1.2. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване в уеб сайта на Webcafe.bg.

1.3. С участието си в Играта, участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Играта.

1.4. Всички участници, опитали да нарушат или нарушили правилата на Играта, прилагайки техники и/или технологии, които променят механизма на Играта, ще бъдат автоматично дисквалифицирани.

2. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА "Спечели награда за безценни новогодишни емоции"

2.1. Играта се организира и провежда от "УЕБКАФЕ ЕАД", гр.София, ул. „ Стара планина 3", етаж 3, наричано по-нататък Организатор.

3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

3.1. Играта "Спечели награда за безценни новогодишни емоции " се организира и провежда на територията на Република България във Facebook.

4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Играта имат право да участват всички физически лица, навършили 18 год., живеещи на територията на Република България.

4.2. Право на участие в Играта има всяко физическо лице, което е притежател на валидна безконтактна карта Mastercard® или Maestro - кредитна или дебитна, издадена от банка или финансова институция, находящи се на територията на Република България, преди началната дата на промоцията.

5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

5.1. Играта се провежда в три етапа като първият стартира в 00.00 ч. на 01.12.2016 г. и продължава до 23:59ч. на 06.12.2016 г.. Вторият етап стартира на 08.12.2016 г. и продължава до 23:59ч. на 13.12.2016г. Третият, последен, етап стартира на 15.12.2016г. и продължава до 23:59ч. на 20.12.2016г.

6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

6.1. При участие в Играта могат да бъде спечелени 3 големи награди, състоящи се от по 4 броя билети на награда за новогодишно парти „InterSolar", което ще се проведе в зала „Арена Армеец" на 31.12.2016

6.2. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност.

7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

7.1. Участието в играта " Спечели награда за безценни новогодишни емоции" не е обвързано със закупуването на продукт на Mastercard. За да се включи в играта, участникът трябва да отговори на някой от въпросите, зададени през различните етапи на играта, в специални постове на Facebook страницата на Webcafe.bg, като публикува коментар с верния отговор под него.

7.2. След изтичане на срокa за отговор, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени печелившите. Техните имена ще бъдат обявявани на 07.12.2016 г. за първия етап, 14.12.2016г. за втория етап и 21.12.2016г. за третия, последен етап в уеб страницата и фен страницата на Webcafe.bg във Facebook.

7.3. Потребители, публикували коментар след изтичане на срока за отговор, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в лотарията.

8. ПРОЦЕДУРА ЗА ОБЯВЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

8.1. Наградите се предоставят на участници, отговарящи на настоящите правила за участие в Играта.

8.2. За да получат наградите си, печелившите ще трябва да предоставят три имена, телефон за връзка и имейл адрес, като ги изпратят на имейл: reklama@webcafe.bg или като лично съобщение във Facebook страницата на Webcafe.bg (https://www.facebook.com/WEBCAFE.BG/?fref=ts). Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Играта и за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда.

8.3. Участниците, които не потърсят наградите си до 07.12.2016 г. за първия етап, 14.12.2016г. за втория етап и 21.12.2016г. за третия, последен етап, губят правата си върху тях.

8.4. Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалидни данни за контакт.

9. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

9.1. Организаторът не носи отговорност за регистрации, съдържащи очевидно невярна или подвеждаща информация.

10. ПУБЛИЧНОСТ

10.1. С участието в Играта участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, техните имена ще бъдат публикувани в уеб страницата и фен страницата на Webcafe.bg във Facebook.

10.2. С участието в Играта участниците се съгласяват, че отговорите, с които участват в играта, могат да бъдат прeпубликувани в уеб страницата и фен страницата на Webcafe.bg във Facebook.

11. ЗАМЕНЯНЕ И ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА НАГРАДИ. ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ

11.1. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

12. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА

12.1. Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на Официалните правила от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира.

13. СПОРОВЕ

13.1. Евентуално възникнали спорове между Организатора на играта и участници в нея се решават чрез преговори или в краен случай, при невъзможност да се постигне съгласие, чрез намесата на компетентните органи.

Oще: intersolar  mastercard  webcafe  арена армеец  безконтактна карта  билети за intersolar  дебитна карта mastercard  игра на mastercard  кредитна карта mastercard  новогодишно парти  организатор 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.