Готов ли си за необикновен ден в любимия си град? | webcafe.bg
Webcafe

Готов ли си за необикновен ден в любимия си град?

webcafeAd блок
17.07.2015, 14:20 (обновена 18.07.2015, 09:45)

1 от 2 снимки Назад Напред

хайнекен

Не е толкова важно какво се случва в града, а как ти си взаимодействаш с него.

Един истински градски insider може да жунглира с местата и събитията така, че да няма и един скучен ден. Защото, ако искаш да изживееш един по-различен ден, в който и да е град, инициативата трябва да дойде от теб.

Именно така прави и героят в последния клип на Heineken — The City, като превръща обикновен туристически ден в Париж в обиколки на подземия и потайности.


Всъщност всички познаваме такива хора, с тях винаги е интересно, те откриват възможности във всяка ситуация и успяват да преживеят най-интересните истории, дори да са на същите места като нас.

Въпросът е - можеш ли да го направиш и ти?

Heineken те предизвиква да покажеш своя необикновен и вълнуващ поглед върху града си на heineken.com/legendaryplan. Сподели своя план за деня, който според теб показва любимия ти град в различна светлина - кое събитие или място, кога е най-добре да се посети и къде се намира.

Ако все още нямаш собствена история, можеш да видиш всички събрани градски маршрути и идеи на едно място. Със сигурност ще се вдъхновиш и би могъл да се пуснеш в някои от тях.

Всеки ден до средата на август Heineken ще отличава по един истински градски insider и неговия план, с персонализиран кен от новата серия специално създаден за него. Измежду всички участници, споделили своя необикновен градски маршрут на heineken.com/legendaryplan, ще бъде изтеглен един, който ще отпътува за Париж с най-близкия си човек и ще изживее три дни с алтернативна програма, лишена от туристически клишета.

Chop, chop!

Oще: алкохол  бира  бири  загорка  с мярка и удоволствие  хайнекен 


Още от Ad блок