МЕТРО откри обновения си щанд с над 1000 вина от целия свят | webcafe.bg
Webcafe

МЕТРО откри обновения си щанд с над 1000 вина от целия свят

Дани Блажева
24.11.2017, 18:50 (обновена 25.11.2017, 15:37)
MetroWineFestSofia

Диана Бонева, директор „Снабдяване“ на МЕТРО и Георги Върбанов, Сомелиер на МЕТРО вдигат наздравица за откриването на реновираните винени отдели на компанията.

МЕТРО България даде старт на обновените си винени отдели и представи обогатения си винен асортимент на специално събитие в магазина си на булевард „Цариградско шосе“ в София.

„МЕТРО представя над 1100 вина от над 20 държави от Европа, Северна и Южна Америка, Африка, Австралия и Океания. Работим с повече от 66 български и над 200 чужди винарни!“, каза при откриването Диана Бонева, директор „Снабдяване“ на МЕТРО България.

Компанията е вложила повече от 500 000 лева в реновацията на винените отдели в 11-те си магазина.

„Добрата новина е, че на нашите щандове вие ще намерите вина и от малки винарни, което всъщност е помощта, окоазвана от МЕТРО на малките производители, продължавайки линията на подкрепа на малкия бизнес, която вече провеждаме в сектор „Плодове и зеленчуци“ и „Месо“., каза Диана Бонева.

Новите винени отдели на МЕТРО създават комфортна атмосфера, съчетаваща удобството с удоволствието от пазаруването в атрактивна среда. Новото оборудване позволява по-добро излагане на вината и по-лесното им откриване от страна на клиентите.

Асортиментът от Стария и Новия свят и България запазва и надгражда своята ширина, като едновременно с това екипът на МЕТРО отвря врати за нови интересни и свежи сезонни предложения от по-неизвестни региони, отличаващи се с добри качества и конкурентни цени.

От 24 до 26-ти ноември клиентите на МЕТРО София могат да опитат вино от целия свят и България, както и да научат как да комбинират избраната напитка с хубава храна.

Специални дегустации в МЕТРО София ще предложат вина от партньори на компанията - Меди Вали, Орбелия, Уайнбокс, Катаржина, Бибендум, Красийдо, Авенди, Вини Сливен, Пауър брандс, Домейн Менада, Мидалидаре, ВИ Брестовица.

Винените сектори във всички магазини, с изключение на складова база Банско и Слънчев бряг и магазин МЕТРО Плевен, ще предложат на клиентите възможност да се включат в „сляпа дегустация“ – да опитат 3 специално подбрани вина, като разчитат единствено на сетивата си.

Всеки, който се включи в тази дегустация и попълни кратка анкетна карта, ще участва за специална награда – селекция от 6 страхотни бутилки вино, които МЕТРО препоръчва.За всеки от участващите магазини е предвидена по една награда.

Гости на откриването в София бяха основните доставчици от най-големите български винарни. Сред официалните лица при откриването бе и инж. Красимир Коев, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за лозата и виното на Министерство на земеделието, храните и горите.

 

Oще: metro  wine  wine fest  авенди  богат избор вино  бутилка вино  български финарни  ви брестовица  винен фест  вини сливен  вино  домейн менада  катаржина  меди вали  метро  мидалидаре  орбелия  пауър брандс  уайнбокс 


Още от Ad блок