Хвани зеления трамвай | webcafe.bg
Webcafe

Хвани зеления трамвай

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
05.10.2017, 15:17 (обновена 06.10.2017, 10:56)
Метро

Снимайте трамвая и спечелете награда от МЕТРО

Ако в следващите няколко дни видите зелен ретро трамвай да се движи из центъра на София, качете се. Ще останете приятно изненадани и дори няма да се налага да си купувате билет за градския транспорт.

Трамваят, за който ви говорим, е специалният трамвай на МЕТРО,  в който веригата магазини ви кани да се качите, за да отпразнувате заедно Деня на предприемача - 10 октомври.

Денят на предприемача е инициатива, която МЕТРО започва през 2016 година в чест на всички свои клиенти -  собствениците на малък и среден бизнес, на семейни ресторанти, кафенета и магазини.

Идеята на трамвая е да ни накара да си припомним кои според нас са най-хубавите столични заведения - места, създадени и управлявани от български предприемачи, които ежедневно се трудят, за да предложат на своите клиенти вкусна храна и приятна обстановка и които с удоволствие посещаваме отново и отново. Техните притежатели са хора, за които работата е не просто бизнес, а преди всичко начин на живот.

В продължение на четири дни - от 6 до 10 октомври, трамваят ще се движи в центъра на София с маршрут - Депо Банишора - Централна гара - бул. Христо Ботев - ул. Алабин - ул. Граф Игнатиев - ул. Хр. Смирненски - пл. Журналист и обратно.

В тези четири дни всеки минувач ще може да се качи в трамвая безплатно и за да премине покрай някои от най-добрите заведения в града.

Ресторант „Ниагара" на ул. „Христо Ботев" и ул. „Цар Симеон", известното с един от най-вкусните сладоледи в града Confetti на ул. „Граф Игнатиев" и винарна „Избата" на пл. „Журналист" са само някои от местата, включени в гида.

Ние лично си избрахме две любими места, които ще ви представим в следващите дни -  ресторант „Космос" и бирария „Халбите".

Кое е вашето любимо заведение в София или България? Това ви питат МЕТРО в своята Facebook игра по случай Деня на предприемача.

Отговорете на въпроса, снимайте преминаващия по улицата МЕТРО трамвай, когато го видите и качете снимката и отговора си в коментар под специално създадения за играта пост във Facebook страницата на МЕТРО.

Така имате възможност да спечелите 1 от 3 ваучера за двама в елитен софийски ресторант.


Своят отговор и снимка на преминаващия трамвай трябва да качите не по-късно от 12:00 ч. на обяд на 11 октомври.

Всичко за играта и Деня на предприемача можете да намерите тук.

Oще: facebook игра  metro  metro cash and carry  български предприемачи  ваучери  вечеря за двама  ден на предприемача  малък и среден бизнес  метро  награди  участие  участници 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.