Преобрази кецовете си и стъпи в есента с Converse | webcafe.bg
Webcafe

Преобрази кецовете си и стъпи в есента с Converse

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
08.09.2017, 16:10 (обновена 14.09.2017, 16:53)
конверс, converse

Снимка: © Ирена Игнатова

"Оцвети пролетта" се завръща с есенно издание

Помните ли, че през април тази година, по случай навършването на 100 години от създаването на емблематичния си модел Chuck Taylor, Converse подари на своите клиенти възможността да си закупят персонализирани, рисувани кецове? Е, сега е време за нови кецове и... есенни нюанси.

В есенното издание „Оцвети есента" художниците Точка, Аделина Бонева и студио за дизайнерски, ръчно изработени аксесоари Lash ще направят своя прочит на есента.

На 16 септември Точка и Аделина Бонева ще оставят своя почерк върху кецовете в магазина на Converse в Сердика Център, като ги изрисуват в техен стил и ще провокират с цвят есента.

Всеки клиент на магазина ще има възможност да персонализира безплатно кецовете си с помощта на една от двете художнички или да получи специален подарък - аксесоар за кецовете си, осигурен от българското арт студио Lash, зад което стои талантливата Ивелина Андонова и което добавя още един цветен елемент към есенното издание на кампанията.

Само в този ден, в рамките на „Оцвети есента", всички модели на Converse ще се предлагат с 30% намаление от редовната цена.

А ето и кой ще се погрижи за това вашите кецове да бъдат неповторими.

Точка и чудовищата


За Антоанета Илиева, по-известна като Точка, вече сме ви разказвали. Изрисуваните от нея кактуси и лисици върху Converse в рамките на първото издание „Оцвети пролетта" още се разхождат по тротоарите и събират погледи. Този път чрез своето изкуство върху кецовете Точка ще покаже какво е за нея есента.

Лисиците, бананите и кактусите са част от градските чудовища, които Точка създава още в първите дни от живота на Sofia Monsters - една от най-креативните Facebook страници за улично изкуство, около която вече се е изградила цяла общност от фенове и любители на този стил.

Освен да „има работа" с градски чудовища, Точка обича и да кара колело, да прави бижута и да носи кецове, разбира се.

Аделина Бонева за демоните и формите


Нейното изкуство издава какво вълнува ума ѝ. Аделина е от онези творци, които търсят неуловимото в движението, във времето и пространството и го претворяват в своите графики и рисунки. Тя е част от екипа на Advertising Artists, а един от последните проекти, в които откриваме произведения от нея, е в изложбата #untaggablexhibition от 2016 г.

Ивелина, която ще „гримира" вашите кецове


Със сигурност сте ги виждали. "Миглите" за кецове стават едно от най-желаните бижута, защото те придават интересен и неповторим вид на кецовете. А ние ви запознаваме с тяхната създателка - Ивелина, основател на арт студио Lash, която ще изработи по един чифт „мигли" за първите посетители на магазина на Converse в Сердика Център на 16 септември, закупили си кецове в рамките на „Оцвети есента".

Ивелина е завършила архитектура във Виена. Тя е творец, вдъхновен от тенденциите и развитието на модерния начин на живот и най-вече - от желанието на хората да бъдат различни и да изразяват своята индивидуалност чрез малките детайли. Аксесоарите, които Ивелина създава, могат да се видят на различни базари на изкуството в Австрия, Германия, Швейцария и България. Продуктите, които Ивелина създава, са с изчистен стил и уникален дизайн, те сами говорят за своите притежатели.

Такива кецове ви очакват и вас в Converse в Сердика Център на 16 септември. За да оцветим заедно есента, да изпием чаша кафе и да отпразнуваме малките радости. И побързайте, защото количествата ще бъдат ограничени!

Oще: converse  кецове  конверс  конвърс  оцвети есента  оцвети пролетта  преобрази кецовете 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.