Готов ли си да застанеш зад мнението си? | webcafe.bg
Webcafe

Готов ли си да застанеш зад мнението си?

webcafeAd блок
25.01.2018, 13:24 (обновена 26.01.2018, 18:14)
Stolichno

Stolichno са готови да го чуят.

Омръзна ли Ви от всичките пъти, в които са искали мнението Ви, понеже (уж) им било важно, но след това то потъва някъде в бездънната административна яма? Не Ви ли омръзна да Ви питат какво не Ви харесва и (уж) да се съгласяват с Вас, а в крайна сметка оставате само част от статистиката. Ако Ви е дошло до гуша от всичко това, то тогава Stolichno има добра новина за Вас.

Ако сте готови да застанете зад мнението си дотолкова, че то да бъде публикувано и видимо за всички, тогава от Stolichno са готови да го чуят такова, каквото е. Може да е критично, градивно, ласкателно, но най-важното е да бъде откровено.

За разлика от много други, Stolichno са готови да поемат риска да махнат розовите слушалки и да чуят всички мнения, независимо дали са положителни или отрицателни. Защото похвалите повишават самочувствието им, а критиките ги насърчават. Те са решени да дадат възможно най-високата трибуна на потребителите, тъй като смятат, че всеки глас е важен и заслужава да бъде чут. А защо не и показан на билборд.

Да, за да направите подобно нещо за пръв път е нужна огромна доза самочувствие. За щастие, на Stolichno скромността не им е семейна черта.

Ако това важи и за Вас, дайте смело своето мнение за новите дизайни на Stolichno на Фейсбук страницата на Stolichno. Не се тревожете, няма да го изтрият. Най-много да го сложат на билборд.


Oще: ad блок  stolichno  бира 


Още от Ad блок