Как успокоих моята кожа? Ревю на Eucerin DERMOPURE | webcafe.bg
Webcafe

Как успокоих моята кожа? Ревю на Eucerin DERMOPURE

Рада Копрева
24.11.2017, 17:47 (обновена 26.11.2017, 08:11)
рада копрева, bioderma

Снимка: © Мирослава Дерменджиева, Webcafe.bg

И на онзи годишник определено не съм "момичето с пъпката"

Връзката с моята собствена кожа мога да определя като love-hate relationship.

Нека кажем така: ако нямах някои червени петънца и недостатъци, много щях да си я харесвам. Винаги обаче има едно голямо НО. Пъпки - искам или не, си имам и доскоро нямах никакви надежди да се отърва от тях.

Аз съм на 18, обичам шоколада и обикновено не се наспивам добре. Маскирам пъпките с малко фон дьо тен и се сугестирам, че не трябва да влияят на доброто ми самочувствие, но не винаги е така.

Тествах новата серия на Eucerin DERMOPURE в продължение на 3 дни и ще ви разкажа впечатленията си.

Ден 1ви, сутрин:

Ставам рано, отново съм недоспала. Оглеждам лицето си и намирам жертвата си - за една нощ на лявата ми буза удобно се е разположила нова пъпка.

В същия този ден ми предстои фотосесия за годишник от последната ми година като ученичка. Честито - вовеки веков ще бъда запомнена в аналите на колежа като „онази с пъпката на бузата"!

Как ли пък не! Нападам я с Eucerin DERMOPURE измиващ гел за лице.

Гелът почиства порите, масажирам, докато се образува пяна и изплаквам с хладка вода. Лицето ми е освежено и готово за следващите продукти. Какво следва?

Тоник, естествено. Следващият продукт е Eucerin DERMOPURE тоник за лице, който нанасям с помощта на тампон по цялото лице. Той отваря запушените пори, без да изсушава кожата.

Идва ред на най-важният от визуална гледна точка продукт - Eucerin DERMOPURE - матиращ флуид за лице, който трябва да прикрие следите.

Той реално спаси лицето ми в този ден. Флуидът има осемчасов матиращ ефект, който прикрива зачервяванията. Може да се нанася и вечер, стига кожата да е почистена.

И накрая - финалният шрих нанасям с Eucerin DERMOPURE стик-коректор. „Коректор като коректор - казвам си - няма как да покрие напълно „лошата картинка".

Справя се обаче добре и аз съм готова да започна още един натоварен ден, но вече както подобава- с чиста кожа, доста по-свеж вид и една идея по-високо самочувствие.

Естествено, не пропускам и да сложа малко грим, така "за разкош". Излизам точно в 7.30ч...

Ден 1ви, вечерта

Прибирам се чак в 20:30 ч. Валял ме е дъжд (е няма да се науча да го взимам тоя чадър със себе си!), мръсотиите от софийските улици направо са се изрисували по фон дьо тена ми, а аз съм капнала от умора.

Изчиствам грима си с разтвора Eucerin DERMOPURЕ. По козметичния тампон сякаш се е събрала цялата Менделеева таблица, толкова е сив. На почистена кожа отново използвам измиващия гел и после тоника на Eucerin DERMOPURE, които завършват процеса на почистване на кожата и я енегризират.

За през нощта нанасям серум от серията грижа за кожата Eucerin DERMOPURE. Салициловата киселина в него, както и съставката Ликохалкон А предотвратяват раздразненията по кожата и я успокояват.

В следващите два дни от моя тестов период с новата серия DERMOPURE на Eucerin повтарям същите малки лични ритуали. Едва се въздържам да не си поиграя малко с тази пъпка с жестоките си пръсти, но знам, че не трябва да го правя.

Търпението ми е възнаградено - пъпката, която така старателно се опитваше да цъфне тези дни върху лицето ми, се предаде и след известно двоумене изчезна.

И на онзи годишник от колежа определено не съммомичето с пъпката"!

Oще: dermopure  eucerin  eucerin dermopure  грижа за кожата  грижи за кожата  кожа  рада копрева 


Още от Ad блок