Лечение на болки в гърба и кръста с инверсни лежанки | webcafe.bg
Webcafe

Лечение на болки в гърба и кръста с инверсни лежанки

webcafeAd блок
26.04.2017, 09:29 (обновена 26.04.2017, 10:19)
Болки в гърба

Снимка: © Getty Images

Лежанките Тийтър са добро решение за болките

Ако човек не обърне навреме внимание на болките в гърба и кръста, може да се развият заболявания, при които да се стигне до операции. Така че даже и да не са чести, при такива болки непременно трябва да се консултираме с лекаря.

Освен това трябва да имаме предвид и някои възрастови граници. Едно е болки в кръста на 20 години, друго е на 40, трето - на 60.

https://lejanki.bg/diskova-herniya-simptomi-lechenie/

С възрастта започват изменения в гръбначния стълб - изхабяване на прешлени, дискове, ставни връзки. При около 25 процента от хората такива изменения, предразполагащи към заболявания, започват преди навършването на 40-годишна възраст. След това процентът стига до 60. А дисковата херния например зачестява между навършването на 30 и 50 години.

Причините за болки в гърба или кръста може да са най-различни и да са свързани с костите, мускулите, гръбначномозъчните нерви. Могат да бъдат получени от дълго седене или стоене в еднообразна поза - продължителни пътувания при шофьорите, работа в приведено положение на компютър или бюро, стоене край машина с ограничени и еднообразни действия.

Може да е от резки движения - навеждане или извъртане, от вдигане на тежко, от настинка при стоене на течение и т.н.

Тези много възможности потвърждават необходимостта да се потърси лекарска консултация.

Когато говорите с лекаря си за лечение на болки в гърба или кръста, попитайте го може ли да използвате инверсните лежанки Тийтър. Ако нямате здравословни проблеми, които са противопоказни за инверсната терапия, възползвайте се от лежанките.

https://lejanki.bg/

Този домашен фитнес уред съдейства за рехабилитацията на прешлените и дисковете на гръбначния стълб, и е помогнал на милиони хора да намерят естествено облекчение без лекарства. Успешно се използва при лечение на болка в гърба и кръста, борба с дископатията, лечение на стеноза.

Лежанките освобождават напрежението в гръбнака, а също така дават възможност и за активни упражнения за заздравяване на основната мускулатура. Те позволяват и пасивни, и активни упражнения.
Може само да лежите под избран от вас ъгъл с краката на високото, или направо да се обърнете наопаки и да висите с главата надолу. Така гравитацията работи за вашето лечение, достатъчни са между 5 и 7 минути дневно висене, от три до пет пъти на седмица.

Благотворното влияние започва още при ъгъл под 20 градуса. Пълно декомпресиране на гръбначен стълб се получава при 60 градуса ъгъл. Може да се изправяте в седнало положение, да правите приклякания или коремни преси.

Над половината от потребителите редовно се обръщат наопаки и висят с главата надолу заради по-голямата свобода на движенията.

Голямо предимство на лежанките Тийтър е, че те идват над 80 на сто сглобени, заедно с необходимите инструменти и ръководство за монтажа, който ще ви отнеме около 30-ина минути.

След употреба пък се сгъва за секунди до размери 0,5 / 0,74/ 1.68 м., при което лесно ще й намерите място за съхранение. Освен това са за много широк кръг потребители - с ръст от 1.46 до 2 метра и с тегло до 135 килограма. Гаранцията е за всички компоненти и е за пет години.

Ефективни срещу болки в гърба и кръста, лесни за употреба, лесни и за съхранение - какво повече?

Oще: болки в гърба  болки в кръста  гръб  гръбначния стълб  дискове  дископатията  заболявания  здравословни проблеми  изхабяване на прешлени  инверсна лежанка  инверсната терапия  инверсна терапия  как се лекува дискова херния  как се лекуват болки в гърба  лежанка  лежанка тийтър  лежанките тийтър  лекарска консултация  лечение  лечение за дискова херния  лечение за дископатия  лечение на стеноза  операции  от какво се получават болки в гърба  причина за болки в гърба  причини за болки в кръста  причини за дископатия  причини за херния  ставни връзки  тийтър  херния 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.