Пускат ангели да организират събития | webcafe.bg
Webcafe

Пускат ангели да организират събития

webcafeВладислава Кръстева
03.02.2016, 16:17 (обновена 04.12.2017, 20:29)
Организиране на събития

Снимка: © Diana`s Angels

Ако досега беше достатъчно да намерите приятна или поне не особено отблъскваща зала, в която да съберете 10 или 12 маси, това вече не е така.

Каква е рецептата, когато искате да организирате вечеря за корпоративно събитие или стилна сватба?

Кой е този дребен щрих, без който рискувате събитието ви да изглежда като организирано от някоя държавна служба, подредено от лелите с кожени елеци и "дълъг опит"?

Отдавна по света в центъра на вечерята или на вечерното парти алкохолът и храната не са единственото и най-важното.

Живеем в най-богатата една трета от света и всички преяждаме с луксозна храна, а алкохолът вече не е мярка и символ на успех. Все повече се появяват други неща, които формират усещането за стил и класа.

Но кои са те?

Отговорът на всички тези въпроси е един - дeкoрацията и стилното оформяне на събитията.

В България има компании, които са на световно ниво, има хора, за които границите не съществуват отдавна и дали ще бъдат във Виена, Париж, Сингапур, Давос или Абу Даби, няма голямо значение.

Те са свикнали да са заобиколени от лукс и красота и затова желаят да постигнат този стил и тук - в България. Дали е бизнес или гала вечеря, дали е коктейл или парти, всеки иска да впечатли гостите си. Подобен тип събития са много повече бизнес, отколкото забавление, все повече стават част от стратегии за изграждане на имидж и престиж.

Ако досега беше достатъчно да намерите приятна или поне не особено отблъскваща зала, в която да съберете 10 или 12 маси, това вече не е така.

Ако искате събитието ви да е различно и да се запомни, имате нужда от специална помощ за декорирането и брандирането му.

Като повечето други дейности и тази се професионализира.

Декорацията и брандирането вече се прави и в България от фирми като Diana's Angels, най-новият бранд на Special Events Group, които от много години са на пазара с техническо оборудване, сцени и декори за събития и конференции, както и с едно от местата за подобни прояви в София - Sofia Event Center.

Според създателите на фирмата Диана Иванова, Невена Тодорова и Калоян Тодоров, новата услуга се появява и започва да се налага в България, защото все повече хора и компании имат нужда да персонализират събитията, които правят, да ги направят различни.

"Понякога не разбираме колко е важно да има красота около нас", казва Диана Иванова.

"Направете малък опит, сложете малко цветя на масата за обед, когато събирате семейството си и ще видите, че това променя изцяло атмосферата. Създава усещане за празник", продължава тя.

Но Diana's Angels не се задоволява просто с малко цветя.

Дизайнери и флористи ще ви предложат декорация, издържана в един стил. Подреждат всички детайли, за които често дори не сме се сещали: през мебелите, калъфите за столове, покривките за масите, чиниите, приборите, свещите, осветлението. И всичко това е с една цел - да се създаде приятна емоция.

"От много време се прави в чужбина, всички сме виждали какво представляват събития като Event Solutions и Engaged", казва Невена Тодорова. "За да излезем на пазара, година и половина обикаляхме изложения за декорация по всички краища на света. Опитахме се да направим нещо добро, така че да можем да предложим разнообразие и стил на нашите клиенти, да им предоставим възможности, които могат да имат навсякъде другаде в Европа", разпалено обяснява Невена.

"Постарахме се да имаме различни стилове, защото не можем да предложим една и съща декорация на събиране на фармацевти и програмисти, или на корпоративно и благотворително събитие", разказва Диана, докато ни показва снимки от събитията, които вече са декорирали.

Въпреки че се занимават основно със създаването на красота, хората в този бизнес не са отнесени художници или мечтатели, които се реят в розовите облаци.

"Това е красиво изкуство, но все пак е преди всичко бизнес. И той изисква точност и бързина", казва Диана. "Само преди седмица трябваше да декорираме за един наш клиент една и съща зала в два различни стила, като разполагахме само с 40 минути между двете събития", разказва тя.

Според Калоян, дали ще е сватба или делово събитие, всеки иска то да е красиво, но и да мине без гафове.

"Затова при нас артистичността спира с проекта и от там започва опитът, който сме събрали през годините с правенето на другите аспекти на събитията - техника, сцени и т. н.", казва Калоян, докато гледа към няколко човека от логистиката на Diana's Angels, които товарят оформени камъни в бус за следващото събитие на фирмата.

"Diana's Anglels е естествено продължение на нашата многогодишна дейност като Special Events Group, финалният щрих на едно красиво събитие. И все пак сама по себе си една красиво декорирана маса не би имала този невероятен ефект върху нашите клиенти, ако не е съчетана с подходящото осветление или с интересни преливащи пейзажи, сменящи се като фонове с помощта на една широкоформатна проекция.", завършва Невена Тодорова.

"Цялостният продукт, който получават нашите клиенти от едно място, е най-големият бонус за тях".

Oще: dianas angels  ангелите на диана  декорация  диана иванова  конференции  организиране на събития  пиар  събития 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.