Стартира „Бинго милиони” - Голямата лотария на България | webcafe.bg
Webcafe

Стартира „Бинго милиони” - Голямата лотария на България

Дидро
24.01.2015, 09:28 (обновена 25.01.2015, 10:08)
Бинго Милиони

Стартът на голямата лотария е днес.

Новата джакпот игра „БИНГО Милиони" с печалби на обща стойност 34 милиона лева стартира в събота, на 24 януари 2015 г.

В 18.30 часа по b TV, Актьорите Стефка Янорова и Иван Тишев (Революция Z), както и репортерите Боби Лазаров и Антоанета Илиева ще бъдат първите гости на Владо Карамазов в дебютното издание на телевизионното предаване „Бинго милиони".

Четиримата участници ще проверят своя късмет в игрите, подготвени в голямата лотария на България. В продължение на три кръга и 30 напрегнати минути те ще мерят сили в надпреварата за големите парични печалби, а финалистът ще има възможност да играе и специална игра.

Всеки един от гостите в първото издание на „Бинго милиони" ще дари спечелените от него средства за различни благотворителни каузи в сферата на образованието, спорта, за деца, жертви на насилие и хора, пострадали при природни бедствия.  

От 26 януари, всеки делничен ден, без сряда, от 18.00 часа двама участници ще се изправят един срещу друг в студиото в т.нар. „игра на деня", която ще направи една „бърза" проверка на техния късмет. Желание за участие в „Бинго милиони" може да заяви всеки, който регистрира уникалния си код, получен при закупуването на лотариен билет или талон със същото име от 24 януари на сайта на лотарията или на телефон 0700 20 2600700 20 260.

Регистрацията дава три възможности за печалба на всеки участник - да участва със своите числа за джакпота, да играе или да печели награди като част от публиката в студиото. А възможността големият джакпот да бъде спечелен е не веднъж, а два пъти в седмицата - всяка сряда и събота! Общата стойност на печалбите е 34 милиона лева.

Всяка събота от 18.30 часа по bTV 4-мата победители от делничните предавания ще се изправят един срещу друг в оспорваната битка и игри на късмета в „Бинго милиони".

Организатор на „БИНГО Милиони" е най-големият частен оператор на лото игри в България. - "Евробет" ООД. От 2006г. компанията предлага на българския пазар игрите „Еврошанс", „Лотомания", скреч картите „Лотария България", „Случайни събития" и "Покер шанс".

За повече от 8 години играчите, които се забавляват с игрите на Евробет си спечелиха над 370 милиона лева.

Oще: btv  бинго милиони  джакпот  евробет  лотария 


Още от Ad блок