Хвани промоциите с Visa Premium | webcafe.bg
Webcafe

Хвани промоциите с Visa Premium

webcafeAd блок
13.12.2015, 08:55 (обновена 14.12.2015, 17:16)
Visa - винаги с теб

Пазаруването е забавление. То натиска ралични копчета в съзнанието ни, задейства цяла мрежа от действия, рефлекси и емоции.

Шопингът има много лица.

Пазаруваме заради потребност - купуваме нещо, което ни трябва. Имаме нова работа, нужна ни е нова дреха. Любим човек има специален ден, искаме да го зарадваме с подарък, или просто трябва да се погрижим за нещо тривиално като храната.

Пазаруваме и за удоволствие. Човекът е човек само, когато играе, казва Шилер. А какво по-близко до играта от пазаруването.

Класическа ситуация: настроението ни е в лек спад, но в сметката ни има свежи постъпления. Отворил е нов магазин, идва уикенд. Нататък историята е позната и няма две мнения - няколко пълни чанти шопинг правят чудеса с нивата на ендрофина в мозъка ни. Пазаруването ни прави ни доволни и оживени. Доказано и проверено.

Пазаруваме и като проява на съзнателен избор. Ние сме това, което ядем, което носим. Ние винаги сме изборът, който правим. Селектираме брандове, които ни допълват.

Този път си позволихме да изберем нещо специално за вас: да предложим удобство и допълнителни предимства.

Вие сте Visa Premium картодържател и ние сме се погрижили вашата Visa Gold, Platinum или Infinite карта да ви носи отстъпки в специалната ни селекция магазини. Разгледайте Visa Premium предложенията на visabg.com/visa-offers/ и се уверете.

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

Oще: ad блок  visa  visa gold  visa infinite  visa platinum  visa premium  банки  виза  дебитна карта  кредитна карта  оферта 


Още от Ad блок