Подарък Kindle с българска книга за 24 май | webcafe.bg
Webcafe

Подарък Kindle с българска книга за 24 май

webcafeAd блок
19.05.2017, 09:11 (обновена 24.05.2017, 11:35)
кеш кредит

Инициативата е част от дългосрочната кампания на Кеш Кредит под надслов „Само да е българско!“.

Традициите са си традиции, но ние живеем в 21 век, а „традиционен“ отдавна не означава „остарял“ и Кеш Кредит ще ти докаже това! В навечерието на 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост, компанията подарява 3 електронни четци Kindle с книга на български автор.

Е-четецът е твоята модерна библиотека с над 3000 любими заглавия, която носиш в джоба си. По-лек е от една единствена хартиена книга и е по-удобен – можеш да го държиш и разлистваш само с една ръка. Има опция за свързване с Wi-Fi и така можеш да сваляш свободно или да си купуваш електроните книги или последните броеве на вестници и списания, които харесваш.

Kindle от Кеш Кредит e идеалното развлечение за твоята почивка! Устройството прави възможно четенето по всяко време на деня и нощта. На тъмно екранът му е осветен – точно колкото ти е необходимо, за да дочетеш любимата си история посред нощ.

Батерията му може да издържи до няколко седмици, а и има възможност да зареждаш устройството и през USB кабел, докато е свързано с компютър.

Регистрирай се на сайта cashcredit.bg до 30 май само с един клик на „ИСКАМ KINDLE“.

Инициативата е част от дългосрочната кампания на Кеш Кредит под надслов „Само да е българско!“.

Oще: 24 май  cash credit  kindle  бързи кредити  кеш кредит  книга  подарък  само да е българско  спечели 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.