Да промениш курса на кунг фу историята | webcafe.bg
Webcafe

Да промениш курса на кунг фу историята

Webcafe.bg
04.12.2015, 10:43 (обновена 04.12.2015, 14:15)

1 от 2 снимки Назад Напред

Мистър Бийн

Когато си гладен не си ти, а си най-лошата версия на себе си.

Има нещо величествено в бойните изкуства. Знаем, че си си го мислил - ние си го мислим постоянно. Освен това те изискват много труд, полагане на екстра усилия и нещо наистина важно - сит стомах.

Гладният стомах (онези къркорещи звуци) може да те отклони и от най-висшата цел, към която си поел. Независимо колко си концентриран, нещата пак не се получават. Първо те облива студена пот, после те обзема страх, а накрая мислиш само затова, че си гладен и нищо друго няма значение.

Пробвай да овладееш бойните изкуства тогава. Не става, нали? Да, няма да стане.

Едно от най-опасните сред бойните умения не е нито мечът, нито ръкопашният бой, нито дори раздаването на шутове. А е нунджакото. Сега ще попиташ защо? Веднага отговаряме.

Нунджакото е онова на вид безопасно оръжие, което в неправилните ръце може да нанесе куп щети. И най-накрая - при неправилната му употреба можеш да скопиш нечий врат. В най-лошия случай - своя.

Затова концентрирай се, хапни и чак тогава посягай към бойните изкуства и към нунджакото, за да не свършиш като мистър Бийн - непохватен и тромав, но вярващ, че умее да прави нещо специално.

Когато си гладен не си ти, а си най-лошата версия на себе си. Ако именно тогава решиш да бъдеш героят на деня и да покажеш как владееш изкуството на кунг фу, ще сбъркаш. Ще промениш историята на кунг фу, но не в положителния смисъл на думата.

Така че хапни нещо. И за да си решиш проблема с глада, ние ти предлагаме да грабнеш един „Сникърс". И ако искаш да разбереш какво НЕ трябва да правиш, когато си гладен и притежаваш нунджако, гледай видеото долу. С мистър Бийн е, много ясно.

Oще: бойни изкуства  мистър бийн  сникърс 


Още от Ad блок