VISA за няколко удоволствия повече | webcafe.bg
Webcafe

VISA за няколко удоволствия повече

webcafeМила Янева
10.12.2016, 10:40 (обновена 10.12.2016, 12:36)
Visa

Нямането на време, този вирус на обществото, което истерично се надбягва с крайни срокове, приоритети, планиране и точни срещи, всъщност изяжда най-вкусната част от живота - насладата от него...

„Всеки ден ще играя с децата си." „Ще си почивам по-често." „Ще пътувам със семейството си". „Ще чета книги." „Ще се разхождам сред природата." „Ще се грижа за здравето си и ще си оставям време за реене на мислите." „Ще отглеждам маслиново дръвче на балкона"...

Това са част от отговорите на въпроса „Какво бих правил, ако имах повече време?", зададен в една онлайн платформа за проучване на общественото мнение. Оказва се, че като най-честа причина за това да НЕ правим нещо, за което мечтаем, ние, технологичните хора от двадесет и първи век, посочваме липсата на време. И нещо по-важно - времето, този лукс на съвременния живот, обикновено не ни достига за най-личните неща, които уж зависят изцяло от нас. Като това да караш колело с хлапето си в петък следобяд, да изпиеш чаша вино с любим човек, без да се налага да го „вместиш" в графика си, да излезеш да правиш ангели с тялото си в преспите сняг, да полежиш с длани зад врата на някоя поляна, докато дъвчеш с крайчеца на устните си стрък трева...

Нямането на време, този вирус на обществото, което истерично се надбягва с крайни срокове, приоритети, планиране и точни срещи, всъщност изяжда най-вкусната част от живота - насладата от него...

Мдааа... Предлагам сега, вместо да потънем в класическото предколедно самовглъбяване и с крива усмивка за пореден път да си признаем за колко важни неща и тази година нямахме време, да заложим на една добра новина! И тя е, че можеш без усилия да се окажеш точно онзи щастлив човек, който ще посвети четири свободни дни от живота си на това да му се наслаждава. Ключът към този  късмет е новата кампания на Visa, посветена именно на най-ценния подарък - малко щастливо време за теб и любимите ти хора. Единственото, което трябва да направиш, е да осъществиш минимум три плащания с твоята карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., чрез ПОС терминал на територията на страната, или при български онлайн търговци в рамките на една седмица и да ги регистрираш в рамките на същата седмица на visabg.com.

Те ще ти дадат шанс да се окажеш сред тримата късметлии всяка седмица, или общо двадесет и един за целия срок на промоцията, спечелили специална зимна почивка в хотел „Кемпински Гранд Арена" в Банско.

Пакетът награда включва три нощувки и три вечери за двама по време на престоя, така че можеш да споделиш малката ваканция с любим човек. В луксозната стая, съвсем като в романтичен филм, ще ви очакват плодове и сладки. Закуската е от онези, които не искате да пропускате - бюфет с над сто различни неща за хапване. Достъпът до фитнеса и спа зоната на хотела е безплатен, така че излежаването покрай басейна и свободното реене на мислите е напълно възможно. Ако искате да сте сред природата, можете да покарате планински велосипеди, които се предоставят на рецепцията.

В случай че сте решили да вземете и детето, то също ще спи и закусва за сметка на VISA, стига да е под шестгодишна възраст. За да можете на спокойствие да изпиете онази мечтана чаша вино и да споделите приятната вечеря, за които все нямахте време, оставете хлапето да се забавлява в Детския клуб. Не се притеснявайте и за транспортните разходи - ще разполагате с предплатена карта за тях с лимит до 160 лв.

От VISA имат и още една добра идея за ефективно менажиране на времето. Всеки ден, считано от седми ноември до двадесет и пети декември тази година, при всяка покупка или плащане с карта Visa (издадена преди 7.11.2016 г.), направена на територията на страната, или при български онлайн търговци автоматично участвате за дневните награди - три смарт часовника Withings Activité Pop всеки ден.

Наградата си заслужава, защото това не е просто часовник, който да ти показва времето и... колко отново не ти е достатъчно. Withings Activité Pop те насърчава да се движиш повече, като ти показва изpaзxoдвaните ĸaлopии, изминaтoто дневно paзcтoяниe, какви са точните характеристики на съня ти и как можеш да го подобриш. Часовникът е смарт, което означава още и че сам си се настройва да показва местния час в дестинацията където се намираш, както и че се синхронизира с твоя смартфон.

Разбира се, не му трябват никакви кабели за зареждане, работи със стандартна батерия и изглежда супер готино. Има и специално приложение, чрез което можеш да предизвикаш приятели в нещо като мини състезание за най-спортна натура в компанията. Благодарение на Visa и Withings Activité Pop ще можеш да следиш физическата си активност и така да си наясно как точно са се появили онези няколко нахални килограма около празниците и какво можеш да направиш, за да ги стопиш по-бързо.

Ще можеш, разбира се, и да подредиш графика си по-добре и да „отвориш" повече време за онези, хубавите малки неща, за които то толкова ти липсва. Така снежните ангели в зимните преспи, четенето на книги и грижата за себе си съвсем не изглеждат толкова недостъпни удоволствия. Нали идва Коледа, а покрай нея чудесата са нещо нормално. Честно казано, лично аз започнах да се замислям дори и къде точно на балкона да сложа саксията с маслиновото дръвче...

*Официалните правила и повече информация за кампанията можеш да намериш на сайта visabg.com.

Oще: visa  банкова карта  дебитна карта  игра  кредитна карта  пътуване  удоволствие  удоволствия 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.