4 прости правила за млада кожа | webcafe.bg
Webcafe

4 прости правила за млада кожа

—ибина √ригорова
09.02.2017, 19:06 (обновена 27.12.2017, 21:15)
s

Ќ€ма как да разчитате само на ген и да очаквате да изглеждате млади.

„ували сме какви ли не съвети за подмлад€ване на кожата, но истината, както винаги, е проста. —ъществуват н€кои базисни правила, които предпазват лицето ни от преждевременно състар€ване и е добре те да бъдат следвани, ако целим реални резултати.

≈то кои са четирите най-прости съвета за поддържане на свежа и млада визи€:

»нвестирайте в грижа

Ќ€ма как да разчитате само на ген и да очаквате да изглеждате млади. ћного жени прав€т грешката да използват множество различни продукти. «аложете на качеството за сметка на количеството.

»зберете правилни€ продукт и най-вече го прилагайте по правилни€ начин. Ќе рискувайте с агресивни процедури при съмнителни козметици. “ехнологи€та микродермабразио например е добър избор, прилага се и в домашни услови€ и помага за по-доброто усво€ване на използвани€ от вас продукт.

Ќе л€гайте с грима

ѕон€кога може да изглежда особено лесно и безобидно да заспите направо със спиралата, но дълбоко в себе си знаете много добре, че това е грешка. Ќе само заради самата козметика, ами и заради всички замърс€вани€, които са се полепили по кожата ви през ден€.

≈то защо внимателното почистване на лицето преди сън е от изключително значение за предпазването на кожата и нейни€ по-продължителен свеж и млад вид.

ѕазете се от слънцето

—лънцето е враг на здравата кожа. „ували сте за опасните UV лъчи, но дали знаете, че е добре да се пазите от т€х не само през л€тото?

ќсвен това е добре да носите и слънчеви очила, защото навикът да присвивате очи от €рката дневна светлина неминуемо води до бръчки, чи€то ранна по€ва с малко повече внимание лесно може да бъде избегната.

’убав сън

» не на последно м€сто: наспивайте се! —ън€т е най-естествени€т начин за възстанов€ване на организма от щетите, които стресът в ежедневието му нанас€. ƒоказано е, че хора, които по н€какви причини спест€ват от сън€ си, не си прав€т добра услуга. “ъмни кръгове под очите, бледа кожа... ƒори акне, провокирано от стрес.  ому е нужно?

» не забрав€йте, че нощни€т сън е особено важен и трудно може да бъде компенсиран с дневна др€мка.

Oще: philips  грижа за кожата  грижа за лицето  грим  микродермабразио  млада кожа  подмлад€ване на кожата  почистване на кожа  разкрасителни процедури  хубав сън 


ќще от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта три€т коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

—тани автор

ћоливче
»зпрати текст

»зпращайте материали по темите, които ви вълнуват. јко ни харесат, ще ги публикуваме след редакци€ в рубриката "—тани автор". Ќе публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдени€, квалификации, расистки определени€ или заплахи.