Пътешествайте във времето | webcafe.bg
Webcafe

Пътешествайте във времето

webcafeAd блок
23.03.2016, 10:07 (обновена 23.03.2016, 19:49)

1 от 3 снимки Назад Напред

folli follie

За Folli Follie, привлекателността на един красив часовник е отвъд неговата функция да показва времето. Часовникът се превръща в символ на личен стил и наследство. Новите колекции на Folli Follie ви предлагат едно пътуване към безкрайния свят на елегантност и мода, където наследството на часовникарството разпалва въображението ви.

Международният лайфстайл бранд Folli Follie представи изискани нови колекции часовници с разпознаваеми мотиви Santorini Flower и Heart4Heart. Това се случи на най-реномираното изложение на луксозни часовници и бижута в Швейцария Baselworld 2016.

Новата колекция Santorini Flower Diaphanous е описвана като динамична, но и много женствена, отлично съчетание от майсторска изработка, блясък и функционалност.

Колекцията се отличава с невероятни часовници, с розова позлата или стоманен корпус, с емблематичния мотив Santorini Flower на циферблата.

Семпли или украсени с винтидж розови камъни, очертаният мотив на цветето на Санторини елегантно разкрива едновременно автоматичното движение на часовника и любовта към красивото на човека, който го носи.

Кожените каишки са украсени с още по-сложни цветове, като злато, кафяво, бяло, черно и червено Saffiano - невероятна селекция, от която може да си избере всяка една дама.

Пътешествайте във времето с колекцията Santorini Flower Diaphanous - часовнците, които обещават да бъдат с вас по всяко време и при всеки повод.

Красивите аксесоари може да намерите в магазините на марката в Serdica Center, Paradise Center u Sofia Ring Mall.

 

Oще: folli follie  santorini flower  santorini flower diaphanous  блясък  елегантен аксесоар  лайфстайл  майсторство  подарък за жени  часовник  часовници 


Още от Ad блок