Детският езиков лагер Lucky Kids - чудесна ваканция и подобрен английски на децата | webcafe.bg
Webcafe

Детският езиков лагер Lucky Kids - чудесна ваканция и подобрен английски на децата

webcafeAd блок
01.05.2017, 12:10 (обновена 02.05.2017, 13:10)
Lucky Kids

Цялостната програма на ЛъкиКидс е разработена специално за лагера от екипа англоговорящи преподаватели - английският език им е роден, които са с богат педагогически опит.

Как покрай конната езда, планинското колоездене, пейнтбола, басейна и още ред други атрактивни забавления, децата могат да подобрят английския си език?

Като ги запишете в международния езиков детски лагер ЛъкиКидс в Банско. Тук е обобщен и приложен съвременния световен опит в организацията и работата на езиковите лагери за деца.

Става дума и за отличната материална база, и методиките на обучение, и за преподавания учебен материал, и за развлеченията, и за сигурността, и безопасността при всички дейности.

Цялостната програма на ЛъкиКидс е разработена специално за лагера от екипа англоговорящи преподаватели - английският език им е роден, които са с богат педагогически опит.

Членове на екипа са преподавали английски на деца в образователните модели на различни държави и дори континенти - Англия, САЩ, Ирландия, Русия, Обединените арабски емирства. Сред тях има и координатор Английски департамент. Този екип е подбрал и конкретния учебен материал, който преподава в лагера в Банско.

ЛъкиКидс е лагер на английски. Тук деца от България и чужбина са постоянно в англоезична среда, защото при всички дейности общуването е на английски език. Това само по себе си им помага в обучението, защото усвояването на езика става по естествен път, по-лесно и ефективно.

Lucky Kids

Лагерът е за деца от 5 до 14 години с ниво на владеене на езика от начално до напреднали. Децата са на групи по 10, което позволява индивидуален подход към всяко дете. За всяка група персонално отговарят по един преподавател и един аниматор.

Нивото на владеене в се определя в началото и в края на лагера с тест, при което може да се види развитието, а родителите получават подробен анализ как е протекло обучението.

Занятията в езиковата школа са до обяд, след което заниманията на децата се поемат от аниматорите българи, които са с отлично владеене на английския език. Те също са с дългогодишен опит в работата с деца.

Един от основните принципи в ЛъкиКидс е на децата да им бъде интересно. Затова и обучението не е насипване на знания, които да се запомнят, а става по занимателен начин.

Разискват се адаптирани към децата ситуации, на които трябва да се намери решение, разработват се проекти, изпълняват се конкретни задачи по тях, правят се презентации.

Така се активират творческите им заложби, те с желание стават дейни участници в учебния процес. Разбира се, умело насочвани от опитния преподавател-педагог.

По този начин новите знания не се "зубрят", а децата сами откриват пътя към познанието и го усвояват много по-трайно. Освен това са развиват и социални умения, полезни в живота - комуникативност,  бърза адаптация в нова среда, работа в екип.

Вечерните забавления в този детски лагер са многобройни и интересни - вечери на различните националности, нощен лов на съкровища, неоново парти, бой с възглавници, Гала вечер и т.н.

Както споменахме, безопасността е гарантирана при всички дейности. Лагерът е базиран в Апартхотел „Лъки Банско", който е специално съобразен с присъствието на деца до най-малкия детайл - там например няма чупливи стъкла, няма остри ръбове, подовете са покрити с мокет. На всеки етаж с децата са настанени преподаватели и аниматори,което гарантира спокойствието им в стаите и през нощта.

Всъщност децата никога не са сами. На басейна например с тях са професионален спасител, преподавател и аниматор. Дейностите в планината се водят от професионални инструктори при пълно спазване на правилата за безопасност. С групите винаги има квалифицирано и добре оборудвано медицинско лице.

Накратко: чудесна ваканция за децата ви, на която ще подобрят английския си език - какво по-добро съчетание?

Oще: lucky kids  апартхотел „лъки банско"  бой с възглавници  ваканция  гала вечер  детски лагер  деца  езиков лагер  къда да оставя децата си  лъки банско  неоново парти  нощен лов на съкровища  учене на английски 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.