Здравословно смути за всеки ден от седмицата | webcafe.bg
Webcafe

Здравословно смути за всеки ден от седмицата

webcafeAdблок
16.11.2015, 11:25 (обновена 16.11.2015, 15:16)

1 от 8 снимки Назад Напред

нутрибулет

Снимка: © Top Shop

Седем смути рецепти от портала NutriClub.bg ти осигуряват здравословно отслабване и висок тонус през задаващите се зимни месеци

Вижте рецептите в галерията

Наближава зимата, а това е периодът от годината, в който трябва да сме най-предпазливи за своето здраве, защото тогава сме най-уязвими. Студеното време ни прави по-лениви, затваряме се вкъщи и все по-лесно намираме оправдания за липсата на физическа активност и похапването на вредна храна.

За да поддържаме своя тонус и през зимата, трябва да обърнем внимание на това какво ядем и да съчетаем здравословното с вкусното.

Проблемът е, че за да се подготвиш за наближаващите празници и да създадеш перфектно настроение за теб и близките ти, се изисква голяма доза енергия.

Какво ще кажеш да опиташ нещо ново, здравословно и вкусно, което да направи деня ти жизнен и ефективен? Ще се убедиш, че да се храниш правилно всеки ден никак не е трудно.

Предлагаме ти да опиташ нутрибомба.

Енергиен, плодово-зеленчуков коктейл, направен в Нутрибулет - хранителен екстрактор. Той извлича всички полезни съставки от плодовете и зеленчуците и по този начин превръща храната в супер храна - нутрибомба!

А ти получаваш свежа и здравословна напитка, която ти дава дневната доза хранителни вещества, от които се нуждаеш, едновременно с това ускорява метаболизма и поддържа нисък холестерола.

"Знам, че като си направя нутрибомба, със сигурност съм яла за деня и зеленчуците, и плодовете, които са нужни на тялото ми. Нутрибулет използвам всеки ден. Една нутрибомба ме засища поне за около 4 часа и съм наистина супер доволна от него", казва графичният дизайнер Диана Тренкова.

Благодарение на Нутрибулет и неговите нутрибомби приемаш хранителни вещества под формата на невероятно зареждаща и здравословна напитка.

А до 02.01.2016 година можеш да си направиш подарък или да зарадваш близък с лимитираната коледна серия на Нутрибулет на цена от 180 лв.

Специално за теб подбрахме рецепти за здравословни нутрибомби за всеки ден от седмицата. Защото, за да вземеш най-доброто от живота, трябва да вземеш и най-доброто от храната!

А ако тези смути рецепти не ти стигат, виж още много в Смути портала NutriClub.bg.

Oще: adблок  delimano  top shop  делимано  здравословен начин на живот  здравословно хранене  зеленчуци  нутрибомба  плодове  смути  спорт  тонус  топ шоп  хранене 


Още от Ad блок