Пощенска банка въвежда в България получаване на парични преводи на Western Union на банкомат | webcafe.bg
Webcafe

Пощенска банка въвежда в България получаване на парични преводи на Western Union на банкомат

webcafeAd блок
14.03.2018, 16:07 (обновена 14.03.2018, 16:28)
western union, пощенска банка

Снимка: © Getty Images

Услугата е новост за българския пазар

Новата услуга дава възможност на клиентите да получават парични преводи от всички 200 държави, в които Western Union оперира, директно на всеки един банкомат на Пощенска банка в България.

Услугата е удобна, лесна и достъпна 24 часа, 7 дни в седмицата.

Получателят на Western Union превод трябва да има дебитна карта към разплащателна сметка в лева или друга валута, издадена от банката. Преводът се получава директно по сметката, като сумата може да се изтегли в брой на банкомат. Също така средствата могат да се използват и за плащане на ПОС устройства в търговски обекти.

За въвеждането на услугата Western Union отличи Пощенска банка със специална награда за иновации, като признание за ефективността и гъвкавостта на решенията, които банката разработва за своите клиенти.

„Благодарение на доброто ни партньорство с Western Union имаме възможност да предложим на клиентите ни още по-удобен начин за получаване на парични преводи. Услугата, която е новост за българския пазар, е продължение на стратегията ни за развитие на иновативни канали за банкиране.

Банкирането се променя непрекъснато и за нас е важно да се движим със същото темпо, за да сме полезни на клиентите, които са ни гласували доверие. Благодарим на нашия партньор Western Union за наградата, която е признание за усилията на целия ни екип", коментират от Пощенска банка.

Повече информация за новата услуга може да намерите на интернет страницата на Пощенска банка (www.postbank.bg).

Oще: western union  дебитна карта  паричен превод  парични преводи  пос терминал  пос устройства  пощенска банка 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.