Не си ти, когато си гладен 2 | webcafe.bg
Webcafe

Не си ти, когато си гладен 2

webcafeAd блок
18.12.2015, 12:22 (обновена 18.12.2015, 18:51)
мистър бийн

Както знаем, Роуан Аткинсън е един от най-интелигентните актьори изобщо, но нека бъдем честни - героят му мистър Бийн е съобразителен колкото Кинг Конг и доста по-тежък в бойните си умения...

За никого не е тайна, че гладът променя човека - раздразва го, разсейва го, потиска го, обсебва го. Колко пъти сте се опитвали да спазвате диета? И колко пъти това е било приятно?

Точно така. Нито един път.

Гладът е онова болезнено чегъртане, което казва на тялото ни, че нещо му липсва и ни заставя да си набавим храна максимално бързо. Или рискуваме да се превърнем в нещо различно от себе си.

Понякога можем да си го позволим. Например ако сме отшелници.

Да, ако някой живее в изолация, няма никакъв проблем да фотосинтезира ако това е неговото нещо. Но когато сме сред хора, когато носим отговорност, не можем да си позволим да гладуваме.

Представете си само хирург, който не е закусвал и трябва да оперира пациент.

Ръцете му треперят от хипогликемията, мислите му блуждаят някъде сред една въображема английска закуска, а стоновете на гладния му стомах кънтят в операционната. Ужасно, нали?

А какво ще кажете за кунг-фу боец, който трябва да се измъкне от сложна ситуация, разцепвайки стената с глава, скачайки от покрив на покрив и размятайки ритници на лошите?

Какво би станало ако през това време стомахът му е болезнено празен, краката му са омекнали от спада на глюкозата в кръвта, а в главата му се въртят шоколадови фантазии? Не би могъл да си свърши работата, защото няма да е кунг-фи боец, а някой друг.

Някой нелеп, гладен, несръчен човек - нещо като мистър Бийн.

Както знаем, Роуан Аткинсън е един от най-интелигентните актьори изобщо, но нека бъдем честни - героят му мистър Бийн е съобразителен колкото Кинг Конг и доста по-тежък в бойните си умения. Та ако не искате да се превърнете в него точно когато имате нужда от сръчност, смелост и бързина - дръжте си един Snickers в джоба. Тежи малко, струва малко, а променя много.

Нищо не вдига нивото на смелост и адреналин по-бързо от Snickers - нито витамините, нито протеините, нито енергийните храни.

Доза шоколад, карамел и фъстъци - в моментите на глад!

Oще: snikers  актьор  бойни умения  бързина  кунг-фу  мистър бийн  роуан аткинсън  смелост  сникерс  сникърс  сръчност  шоколад  шоколадов десерт  шоколадов десерт сникерс 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.