Rice up! Силата на кафявия ориз и суперсемената | webcafe.bg
Webcafe

Rice up! Силата на кафявия ориз и суперсемената

webcafeAd блок
13.11.2017, 13:38 (обновена 15.11.2017, 12:43)

1 от 2 снимки Назад Напред

rice up, кафяв ориз

Снимка: © Rice Up!

Rice up! е здравословно похапване навсякъде и по всяко време

Още една млада българска фирма доказа, че с уникален продукт и технология, правилно подбрани съставки и продуктови предимства и не на последно място атрактивна визия, можеш да „завладееш света" за по-малко от година.

Продуктите от кафяв пълнозърнест ориз от серията RICE UP! бяха представени за първи път на международното изложение SIAL в Париж през месец октомври 2016 година и предизвикаха бурен интерес и над 360 посетители на щанда. Веднага след изложението оризовите бисквити, чипс и рулца буквално „отлетяха" към близки и екзотични дестинации - от Кипър и Малта, чак в Бразилия, Мароко и Мадагаскар.

RICE UP! НА 6 КОНТИНЕНТА

Днес, близо една година след старта на компанията, освен ясно изразено присъствие на българския пазар, продуктите са достигнали до 6-те континента, а износът е в 40 държави.

В какво се крие тайната на успеха, попитахме Мая Герасимова, търговски и маркетинг директор на NUHEALTH, компанията, която разработи и произвежда уникалните продукти.

В напрегнатия и динамичен начин на живот всеки от нас се замисля дали не прави компромиси с качеството на живот, и най-вече с качеството на храната, която консумира. Да направиш избор да живееш здравословно и се храниш диетично не е лесно за организиране всеки ден. Сложно е да следиш калории, съставки, алергени и най-важното обикновено правиш компромиса, че когато е здравословно и диетично - не е вкусно.

Това определи нашата мисия - да направим здравословното и балансирано хранене лесно и най-важното МНОГО ВКУСНО.

RICE UP! здравословно похапване навсякъде и по всяко време

Избрахме кафявия пълнозърнест ориз за основа на нашите снаксове, защото това е доказано един от най-здравословните зърна, богат на фибри, селен, витамини от група В, без глутен. Всички наши продукти са само с натурални съставки, без глутен и без пържене. Използваме само зехтин за чипса и ролсчетата.

Независимо дали ще избере да похапне „сандвич" от оризова бисквита, вкусна бисквита с белгийски шоколад, оризов чипс или оризово ролце, нашият консуматор е винаги спокоен, че е направил най-добрия избор -  лично за себе си и хората, за които се грижи и обича.

И в същото време пълнозърнестите  оризовите снаксове са истинско удоволствие за сетивата - хрупкави, с изтънчен или изразен вкус, и отново най-важното - 100% натурални.

В новоизграденото ни производствено предприятие са  съчетани най-добрите практики и технологии за производство на оризови бисквити и снаксове - от Италия, Южна Корея и Япония.

Най-голямото предизвикателство беше да „атакуваме" една категория, много тясно свързана с представата за "junk food" - чипса. Направихме детайлни изследвания какво различно искат потребителие на чипс, за да изпитват удоволствието, с което са свикнали и в същото време да са спокойни, че консумират здравословен продукт.

Едни от основните бариери за консуматорите на чипс са, че е пържен, нездравословен и може да съдържа консерванти и изкуствени съставки.

Открихме любимите вкусове за европейските потребители и създадохме непържен чипс от кафяв ориз, използвайки само натурални вкусове и зехтин.

Иновацията на продуктите RICE UP! е, че това е единственият оризов чипс на европейския пазар, който се произвежда от цели зърна пълнозърнест ориз ( а не по обичайната практика да се използват оризови пелети). По този начин стъпката от чистата суровина до крайния продукт е само една и зравословните ползи на оризовото зърно са съхранени в най-голяма степен.

Oще през първата година на нашето развитие не спряхме до тук. Комбинирахме пълнозърнестия кафяв ориз със суперсемена и предложихме нова гама, ВЕГАН чипсове в три комбинации – чиа и киноа, елда и амарант и просо и слънчоглед. Разработихме и ОРГАНИК серия от 6 продукта - оризови бисквити и чипс със суперсемена. Разбира се нашето развитие не спира дотук. 2018 ще е година, в която ще предложим нови здравословни изненади на нашите клиенти и потребители.

Oще: rice up  диета  здравословно хранене  кафяв ориз  ориз 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.