Rice up! Силата на кафявия ориз и суперсемената | webcafe.bg
Webcafe

Rice up! Силата на кафявия ориз и суперсемената

webcafeAd блок
13.11.2017, 13:38 (обновена 15.11.2017, 12:43)

1 от 2 снимки Назад Напред

rice up, кафяв ориз

Снимка: © Rice Up!

Rice up! е здравословно похапване навсякъде и по всяко време

Още една млада българска фирма доказа, че с уникален продукт и технология, правилно подбрани съставки и продуктови предимства и не на последно място атрактивна визия, можеш да „завладееш света" за по-малко от година.

Продуктите от кафяв пълнозърнест ориз от серията RICE UP! бяха представени за първи път на международното изложение SIAL в Париж през месец октомври 2016 година и предизвикаха бурен интерес и над 360 посетители на щанда. Веднага след изложението оризовите бисквити, чипс и рулца буквално „отлетяха" към близки и екзотични дестинации - от Кипър и Малта, чак в Бразилия, Мароко и Мадагаскар.

RICE UP! НА 6 КОНТИНЕНТА

Днес, близо една година след старта на компанията, освен ясно изразено присъствие на българския пазар, продуктите са достигнали до 6-те континента, а износът е в 40 държави.

В какво се крие тайната на успеха, попитахме Мая Герасимова, търговски и маркетинг директор на NUHEALTH, компанията, която разработи и произвежда уникалните продукти.

В напрегнатия и динамичен начин на живот всеки от нас се замисля дали не прави компромиси с качеството на живот, и най-вече с качеството на храната, която консумира. Да направиш избор да живееш здравословно и се храниш диетично не е лесно за организиране всеки ден. Сложно е да следиш калории, съставки, алергени и най-важното обикновено правиш компромиса, че когато е здравословно и диетично - не е вкусно.

Това определи нашата мисия - да направим здравословното и балансирано хранене лесно и най-важното МНОГО ВКУСНО.

RICE UP! здравословно похапване навсякъде и по всяко време

Избрахме кафявия пълнозърнест ориз за основа на нашите снаксове, защото това е доказано един от най-здравословните зърна, богат на фибри, селен, витамини от група В, без глутен. Всички наши продукти са само с натурални съставки, без глутен и без пържене. Използваме само зехтин за чипса и ролсчетата.

Независимо дали ще избере да похапне „сандвич" от оризова бисквита, вкусна бисквита с белгийски шоколад, оризов чипс или оризово ролце, нашият консуматор е винаги спокоен, че е направил най-добрия избор -  лично за себе си и хората, за които се грижи и обича.

И в същото време пълнозърнестите  оризовите снаксове са истинско удоволствие за сетивата - хрупкави, с изтънчен или изразен вкус, и отново най-важното - 100% натурални.

В новоизграденото ни производствено предприятие са  съчетани най-добрите практики и технологии за производство на оризови бисквити и снаксове - от Италия, Южна Корея и Япония.

Най-голямото предизвикателство беше да „атакуваме" една категория, много тясно свързана с представата за "junk food" - чипса. Направихме детайлни изследвания какво различно искат потребителие на чипс, за да изпитват удоволствието, с което са свикнали и в същото време да са спокойни, че консумират здравословен продукт.

Едни от основните бариери за консуматорите на чипс са, че е пържен, нездравословен и може да съдържа консерванти и изкуствени съставки.

Открихме любимите вкусове за европейските потребители и създадохме непържен чипс от кафяв ориз, използвайки само натурални вкусове и зехтин.

Иновацията на продуктите RICE UP! е, че това е единственият оризов чипс на европейския пазар, който се произвежда от цели зърна пълнозърнест ориз ( а не по обичайната практика да се използват оризови пелети). По този начин стъпката от чистата суровина до крайния продукт е само една и зравословните ползи на оризовото зърно са съхранени в най-голяма степен.

Oще през първата година на нашето развитие не спряхме до тук. Комбинирахме пълнозърнестия кафяв ориз със суперсемена и предложихме нова гама, ВЕГАН чипсове в три комбинации – чиа и киноа, елда и амарант и просо и слънчоглед. Разработихме и ОРГАНИК серия от 6 продукта - оризови бисквити и чипс със суперсемена. Разбира се нашето развитие не спира дотук. 2018 ще е година, в която ще предложим нови здравословни изненади на нашите клиенти и потребители.

Oще: rice up  диета  здравословно хранене  кафяв ориз  ориз 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.