5 идеи за приятен следобед в офиса | webcafe.bg
Webcafe

5 идеи за приятен следобед в офиса

webcafeAd блок
10.06.2019, 10:15 (обновена 11.06.2019, 09:19)
джаги

Снимка: © iStock

За моментите, в които минутите се точат мъчително бавно

В офиса си, гледаш безизразно монитора и ти е безумно скучно. Обядът с колегите отдавна е минал, но до края на работния ден, уви, остава доста време.

Минутите минават толкова бавно, че се чудиш дали няма някакъв пробив във времевия континиум (и се хвалиш наум, че помниш точно този термин от физиката).

Едно е ясно - имаш нужда от спешно разнообразие, което да направи работния следобед по-приятен и по-интересен моментално.

Разбира се, винаги можеш да наредиш някой пасианс на компютъра, колкото да се разсееш и да си "проветриш главата". Едва ли някой ще забележи, а и да забележи - няколко минути почти безцелно щракане с мишката са простени в подобен момент. Това е идеалното занимание временно да не мислиш за чакащите задачи и да не се стресираш толкова за тях.

А и пасиансите носят едно ретро усещане - все пак са може би първата "компютърна игра", до която повечето от нас са се докоснали. Да живеят 90-те!

Втората идея е малко по-екстремна, но ще направи следобеда далеч по-вълнуваща от добре познатото Solitare - предизвикай някой колега на виртуален двубой.

Не е необходимо да си избирате игра, която професионалистите цъкат по турнирите и която така или иначе ще вдига доста нежелан шум.

Спрете се на нещо по-тихо, което обаче все пак ще събуди спортния дух.

Можем да предложим нещо тип аркаден волейбол, тенис или футбол. Разбира се, и тук имате варианта да заложите на картите. Само без обичайния за картаджиите език, в офиса сте все пак!

Ако пък сте енергична, активна натура и по това време на деня вече не ви свърта на стола, намерете си някой ентусиаст и станете за партия офис баскетбол, офис футбол, офис голф или някой друг офисен спорт. Много от работните пространства вече имат необходимото оборудване за кратък спаринг.

Така ще се раздвижите и ще освободите натрупаното напрежение. А после спокойно можете да се върнете на бюрото си, заредени с идеи и нови, оригинални хрумвания.

Другото, което ще ви ободри и ще разчупи малко застиналото време, е да отскочите до най-близките Fornetti за няколко пликчета, пълни с вкусотии.


Невъзможно е някъде близо до офиса ти да няма магазинче , от което се носи ароматът на печива, току-що извадени от фурната. Така че - якето, портмонето и към Fornetti. Хубавото е, че имат за всекиго по нещо. Феновете на соленото ще са доволни, почитателите на сладките неща - още повече.

Бас държим, че след няколко хапки от предпочитаните от вас Fornetti ще си възвърнете цялото вдъхновение и хъс за работа, а следобедът ще е не само по-интересен, но и по-продуктивен. Все пак всички я знаем поговорката за гладната мечка и хорото.

Тя важи с пълна сила между обяда и края на работния ден, когато имате нужда от малка подкрепа под формата на вкусно похапване.

А последната идея за готин следобед идва именно покрай хубавата храна и тя е просто да поговорите с колегите на теми, които ви хрумнат на момента.


Отдайте се на няколко минути сладки приказки. Обсъдете последния хитов сериал, който всички гледат, но, моля ви, без спойлери! Разменете си рецепти за убийствени десерти, с които в близките дни да шашнете някой гост. Дори дребните клюки за звездите действат супер ободряващо.

И не забравяйте, че авторът на интересните преживявания е не някой друг, а самите вие.

Oще: fornetti  офис  офис баскетбол  офис футбол  пасианс  следобед  спорт  форнети 


Още от Ad блок