Искаш ли да зимуваш в Тенерифе? | webcafe.bg
Webcafe

Искаш ли да зимуваш в Тенерифе?

webcafeAd блок
03.12.2015, 15:21 (обновена 09.12.2015, 17:58)
реклама виза

Идеалната формула за почивка на море през зимата включва студена зима и карта Visa

Този материал съдържа продуктово позициониране.

Знаеш ли, че идеалната формула за почивка на море се състои от два елемента?

На първо място ти е необходима прекрасна зима. Такава като типично българските - дълга и студена, но пълна с очакване за нещо приятно.

Вторият елемент е винаги с теб - картата Visa е способна да направи всеки момент специален и да улесни ежедневието ти.

Когато зимата на 2015 г. и карта Visa се срещнат, те могат да те отведат на един от най-магнетичните острови в света - Тенерифе. Там валят слънчеви лъчи, плажовете са покрити със златист пясък, а единствената повърхност, по която се кондензира влага, е коктейлната чаша.

За да провокираш шанса си да се озовеш на това прекрасно място, докато зимата в България разгръща снежния си чар, е необходимо съвсем малко. Пазарувай с Visa в периода 23 ноември 2015г. - 3 януари 2016 г. и регистрирай номерата на поне 3 ПОС бележки на visabg.com/winterpromo2015

Всеки 3 регистрирани в рамките на седмица ПОС бележки дават право на 1 участие в промоцията. Ограничение в броя участия няма, затова колкото повече плащаш с Visa, толкова по-вероятно е да ти се наложи да си търсиш бански за зимата.

И не само това - можеш да участваш за дневни награди от 200 лева, като просто плащаш с Visa. Така автоматично биваш включен в томболите - всеки ден се раздават по 4 награди от 200 лева всяка.

Зимата е вече тук, а Visa е винаги подръка. Затова плащай с Visa, регистрирай покупките си на visabg.com/winterpromo2015 и нека градусът на настроението се повиши до температурите на Тенерифе!

Oще: pr  visa  банкова карта  дебитна карта  зима  кредитна карта  пиар  продуктово позициониране  реклама  тенерифе 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.