#ReleaseTheBeast парти събра DJ Marten, Александра Богданска и модна къща Knapp | webcafe.bg
Webcafe

#ReleaseTheBeast парти събра DJ Marten, Александра Богданска и модна къща Knapp

webcafeAd блок
08.07.2016, 17:01 (обновена 11.07.2016, 15:07)

1 от 3 снимки Назад Напред

Magic

По време на събитието бяха представени за първи път и скиците на останалите 4 модела от капсулната колекция на модната къща, които ще станат собственост на четири късметлийки

В Culture Beat Club в София се случи първото досега #ReleaseTheBeast парти, което постави началото на смело модно предизвикателство. Събитието, което се състоя на 7 юли, събра на едно място модела Александра Богданска, модна къща Knapp и DJ Marten - той се погрижи за високото настроение на вечерта.

Те обявиха началото на лятната кампания на Magic, която започва с голяма игра. Наградите са четири уникални бутикови рокли от Knapp, създадени специално за победителите, и фотосесия oт модния фотограф Диляна Флорентин.

Партито посрещна гостите си с червен килим и Стена на славата, а в специален make-up кът всеки желаещ получи грим, подчинен на дрескода на вечерта „животински принт".

Александра Богданска, която долетя от Италия специално за партито на Magic, представи тийзър от спeциалната лимитирана колекция на Knapp, вдъхновена от темата #ReleaseTheBeast. Самата тя бе облечена с тоалет, създаден специално за повода, а по време на събитието бяха представени за първи път и скиците на останалите 4 модела от капсулната колекция на модната къща, които ще станат собственост на четири късметлийки, снимали се на стената на Magic по време на събитието или в четирите най-големи града в страната по време на лятното #ReleaseTheBeast турне на Magic. На посочените места и часове в тези градове ще ви очакват сладоледите Magic и големите изненади, които брандът е подготвил за сезона:

1. София - 8 и 9 юли, от 17 до 22:00 ч. на бул. Витоша и ул. Парчевич
2. Пловдив - 8 и 9 юли, от 17 до 22:00 ч. на площад Централен
3. Варна - 15 и 16 юли, от 17 до 22:00 ч. до Фестивален комплекс
4. Бургас - 15 и 16 юли, опт 17 до 22:00 ч. в Морската градина

Oще: magic  сладоледи 


Още от Ad блок