Денят се познава по сутринта... но и по следобеда | webcafe.bg
Webcafe

Денят се познава по сутринта... но и по следобеда

Марина Стоименова
16.10.2017, 14:26 (обновена 25.10.2017, 10:35)
Jacobs Cronat Gold

Снимка: © Getty Images

Нищо не може да замени първата глътка кафе както в началото на деня, така и през ранния следобед. Но за да е подходящ за консумация сутрин, без да е твърде силен следобед, живителният „чаромат“ трябва да има добре балансиран вкус – точно като на новото мляно кафе на Jacobs - Cronat Gold

Какъв е характерът на човека, какъв му е темпераментът, какви са навиците му, се познава най-добре рано сутрин. Дали мята сърдито звънящия си телефон, чиято аларма го подканя да става, или спокойно оставя будилникът „да пее" и да му пили нервите, докато не му писне и не му тегли един юмрук?

A може би скача бързо и дисциплинирано от леглото? Или около половин час се „свестява", подобно на добрия герой от екшън филм, когото лошите сериозно са натупали?

Но характерът на човек може да се познае и следобед.

Дали вашата половинка, колега или бизнес партньор става сприхав и започва да се кара с околните, въпреки че тъкмо се е наобядвал? Или е от онези, които още към 14 часа започват да придремват...

Независимо как се събуждате сутрин, нито колко сте кисели следобед, ключовата дума остава „кафе".

Cronat Gold e вероятно най-подходящият избор и за двата случая, когато изпълняваме този задължителен дневен ритуал - да изпием кафето си.

Балансираният интензитет на новото мляно кафе от портфолиото на Jacobs го прави изключително подходящо за консумация и следобед, а мекият послевкус ни позволява да го отпиваме на големи глътки.

За разлика от дръзкия и силен вкус с леки опушени нотки на Monarch Intense, както и от богатия вкус с леки цитрусови нотки на Monarch Classic, усещането от Cronat Gold е като за плътно, средно-силно кафе, подходящо за ежедневието на онези, които не обичат крайностите във вкуса.

Именно балансираният вкус на Jacobs Cronat Gold го прави толкова предпочитаната топла напитка за пиене както сутрин, така и следобед.

Мляно кафе срещу мудни сутрини и дремливи следобеди

Ако и вие сте от феновете на кафето, знаете за какво става дума: докато не си сварите кафе, денят ви някак не се получава - сутринта е прекалено мудна, а следобедът - дремлив. Имате чувството, че очите ви постоянно са притворени, а нервната ви система е твърде отпусната, за да я трогне каквото и да е било, дори огромното и страховито чудовище на висящия от дни ангажимент.

Слагате мляното кафе - защото проучванията на потреблението в България показват, че хората предпочитат да купуват предимно такова - в кафемашината, кафеварката, джезвето или френската си преса, според предпочитанията - и нещата започват да се променят към по-добро.

Когато вашата напитка е готова, следва първата глътка - а тя е най-важната, защото ни позволява да се концентрираме, да съберем мислите си и да стартираме (или рестартираме) деня си.

Вероятно именно онзи миг на неповторимо въздействие върху сетивата от Jacobs наричат „чаромат".

Историята за „чаромата" е неизменно свързана с историята на основателя на компанията Йохан Якобс, който още през 1895 година си поставя за цел да селектира и предложи на клиентите си възможно най-подходящото за техните сетива прясно изпечено кафе.

Традицията се запазва в продължение на повече от 100 години - до наши дни. Затова и в Cronat Gold може да се усети силата на опита, който позволява идеално да се разпознават навиците на потребителите на горещата напитка. Cronat Gold е достойно продължение на харесваните и добре познати на българските потребители продукти на Jacobs.

И в крайна сметка нищо не може да замени момента от деня, когато успяваме да откраднем миг за себе си - време, в което да помечтаем, преди битието да се стовари върху нас с цялата си брутална сила.

А след глътката сутрешно или следобедно кафе, вече можем да говорим по същество.

Oще: jacobs cronat gold  аромат  кафе  мечти  продукти с кофеин  разтворимо кафе  чаромат 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.