Какво бихте направили с един лев? | webcafe.bg
Webcafe

Какво бихте направили с един лев?

Webcafe
13.02.2018, 16:22 (обновена 13.02.2018, 16:50)

1 от 2 снимки Назад Напред

4G таблет от Виваком

Освен да си купите 4G таблет

VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен един лев. Проучването е инициирано от телекома във връзка с новото предложение за 4G таблети за тази сума и е публикувано в двете най-достъпни анкетни платформи в интернет - Google Forms и SurveyMonkey.

Анкетата се състои само от един въпрос: „Какво бихте направили с един лев?" Всеки отговор е приемлив и всички участници имат шанс да спечелят наградата - таблет Prestigio Grace 3157. За нея ще се състезават всички, попълнили анкетата, независимо какъв отговор са дали и кой мобилен оператор ползват. Най-оригиналните и мъдри идеи ще бъдат публикувани в официалната фейсбук страница на компанията. Анкетата ще бъде активна в продължение на една седмица - от 13 до 20.02.2018 г.

Кампанията на VIVACOM представя два модела таблети от портфолиото на телекома на изключително достъпна цена от един лев, за първи път в комбинация с тарифен план в средния ценови клас, вместо във високия, както се налага обикновено. И двете устройства ползват доказано най-бързата 4G мрежа в страната - тази на VIVACOM.

Prestigio Grace 3157 струва 1 лев еднократно, заедно с двугодишен абонамент за дейта плана на VIVACOM iTraffic M+. Таблетът е със 7-инчов IPS LCD дисплей и разчита на четириядрен 1.1GHz процесор.

Другата опция на потребителите е да се оборудват с 8-инчов Prestigio Grace 3157 за един лев на месец, с договор за 24 месеца отново с план iTraffic M+. Той включва неограничен мобилен интернет, като мегабайтите на максимална скорост са 6 000, а за използване в роуминг в ЕС  са 2 500. В допълнение пакетът осигурява мобилната телевизия с до 50 ТВ канала чрез услугата на  VIVACOM - TV GО от.

Кампанията е валидна до края на месец февруари, а правилата на играта са публиувани във фейсбук страницата на VIVACOM.

Oще: 4g таблет  vivacom  виваком  промоция  таблет  таблет за един лев 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.