Майонеза "КРАСИ" с награда за благотворителност | webcafe.bg
Webcafe

Майонеза "КРАСИ" с награда за благотворителност

webcafeAd блок
09.12.2016, 11:33 (обновена 09.12.2016, 17:23)
майонеза краси

Фабрика за майонеза "КРАСИ" получи награда "Златно сърце" за дългогодишните си усилия в подкрепа на хора с увреждания и социално слаби

На снимката: Даниела Авджиева, мениджър на фабрика "Краси", с наградата

Фабрика за майонеза "КРАСИ" бе отличена на третите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност, организирани от Business Lady.

В категория "Подкрепа на беззащитните" лидерът на пазара на майонеза у нас бе отличен за дългогодишните си усилия в подкрепа на хора с увреждания и социално слаби и за цялостната си дейност за превенция на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания.

Даниела Авджиева, мениджър на фабирка "КРАСИ", получава отличието от Мария Андонова, водеща от БНТ

Тази година за пореден път Фабрика за майонеза "КРАСИ" подкрепи и фестивала "Светът е за всички", в който се представиха 656 участника с увреждания и който бе посетен от над 1300 души.

Фабрика за майонеза "КРАСИ" от дълги години подпомага организаторите на събитието в дейността и подкрепя хората с увреждания. Тази година фестивалът придоби национално значение, тъй като в него взеха участие хора с увреждания от близо 40 сдружения от цялата страна.

Присъстваха представители на всички национални организации - на незрящите, на глухите, на глухонемите,
на сляпо-глухите, на лицата с тежки физически увреждания и други.

Очаква се в бъдеще събитието да премине националните граници и да се превърне в международна инициатива.

Фабрика за майонеза "КРАСИ" поставя превенцията на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания като своя мисия, която убедено следва.

Oще: business lady  златно сърце  златно сърце за фабрика краси  краси  краси майонезата  майонеза  майонеза краси  награда  отличие  подкрепа на беззащитните  раздаване на награди  фабрика краси  фестивал  хора с увреждания 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.