Не си ти, когато си гладен | webcafe.bg
Webcafe

Не си ти, когато си гладен

webcafeAd блок
10.12.2015, 19:51 (обновена 11.12.2015, 18:20)
джеки чан

Ако си имате работа с бразилски джебчия, кого предпочитате да стои до вас? Джеки Чан или мистър Бийн? Случвало ли ви се е да искате да покажете колко сте достойни за нещо и да се изложите гротескно? Ами да - гладен боец в битка не влиза... И как би могъл?

Мислите си, че емблемите на силата на нашето съвремие са Чък Норис, Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и пилетата от Angry birds? Тези груби, мускулести създания? Лъжете се.

Най-силните модели на подражание са кунг-фу майсторите. Онези, които владеят силата, гъвкавостта и магията на висшето бойно изкуство.

Навремето стигнах само до жълта черта на бял колан по таекун-до. Но ако можех да се върна назад, щях да стана кунг-фу майстор. Да всявам респект с уменията си да разцепвам тухла с глава и да скачам от покрив на покрив като една съвременна Мулан.

Уви, животът ми е отредил да съм по-скоро неловка смесица между Бриджет Джоунс и мистър Бийн.

Което има своя чар, но признайте си - ако си имате работа с бразилски джебчия, кого предпочитате да стои до вас? Джеки Чан или мистър Бийн?

Случвало ли ви се е да искате да покажете колко сте достойни за нещо и да се изложите гротескно?

Като гневно хлапе се изрепчих на едно момиче, че владея карате. Резултатът беше, че тя ме ритна в корема и ми изкара въздуха. Тогава реших, че ако някога пак си отворя устата, ще имам боен опит в CV-то си. Или нещо сладко в джоба си.

И като стана дума за нещо сладко, имам добра новина за всички wannabe кунг-фу крале.

Някой някога е създал едно малко, тайно оръжие, което може да ни изтръгне от непохватността и да ни изстреля в небесата на майсторите на бойното изкуство. То е в цветна опаковка и има вкус на шоколад, фъстъци и карамел и инжектира доза сладка сила във вените ни, за да можем да се преборим с всичко.

Има ли нужда да припомням старата пословица "Гладна мечка хоро не играе"? Не мисля. Нещо повече - гладен боец в битка не влиза. И как би могъл?

Старите кунг-фу мастъри знаят, че не само любовта, а и силата на мъжа минава през стомаха.

И че няма нищо по-добро за концентрацията от чистия, млечен шоколад.

И нищо по-добро за мозъчната дейност от хрупкавите, вкусни фъстъци. И нищо по-добро за тялото от нежен, плътен карамел.

Чиа, гречка и просо? Лоло росо и колсло? Моля ви.

Ако имате нужда от енергия - просто грабнете Snickers.

Удовлетворете сетивата си, затворете очи, преглътнете и се събудете за нови приключения. И нека силата бъде с вас!

Гладът е враг, който ни дебне отвътре.

Вижте видеото, за да разберете за какво говоря:

Oще: snickers  битка  борба  грабни сникерс  джеки чан  кунг-фу  майстори на кунг-фу  мистър бийн  сникерс  сникърс  шоколадов десерт 


Още от Ad блок