Коледен подарък от Мтел | webcafe.bg
Webcafe

Коледен подарък от Мтел

Webcafe.bg
13.11.2014, 10:57 (обновена 13.11.2014, 15:40)
Мтел ребрандинг

Снимка: © Явор Николов

С Коледната „Прима 001" говорим само за 1 ст. на минута към всички в Мтел

Коледните празници са чудесено време от годината, но се замислете за всички роднини и приятели, на които трябва да честитите Рождество Христово. И ако преди роднините си изпращаха картички и говореха дълго по стационарния телефон, днес мобилните поемат всички разговори.

Мтел прави на клиентите си подарък за Коледа - „Прима 001", с която могат да говорят само за 1 стотинка на минута към всички в Мтел. Коледната промоция на тази предплатена услуга започва от 14 ноември и е подходяща за клиентите, желаещи да говорят свободно, без да се обвързват с договор и да заплащат месечни такси.

С „Прима 001" клиентът вече не е длъжен да плаща за количества минути, които не може да изговори, а сам решава колко пари да отдели за мобилни услуги.

Цената на предплатения пакет „Прима 001" е само 6 лева. С него в продължение на 30 дни от датата на активацията или презареждането на Прима картата потребителите ще говорят с всички номера на Мтел само за 0,01 лева на минута, а с останалите национални мрежи - за 0,21 лева.

Първоначално включеното време за разговори е на стойност 3 лева, а след края на 30-дневния период цената за разговори с всички национални мрежи отново става 0,39 лева.

Освен това мобилният оператор предлага и друго на всички свои съществуващи и нови Прима потребители - да се възползват от специален допълнителен пакет с включени минути към Мтел и мобилен интернет. Само за 2,90 лева Прима клиентите ще получат 300 минути за разговор с всички номера от мрежата на Мтел, както и 100 МБ мобилен интернет трафик, валидни 30 дни.

Oще: коледа  коледна прима  мобилен оператор  мобилни устройства  мтел  реклама  рекламна публикация 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.