Башар Рахал: Къде пътуваш, когато пътуваш за някъде? | webcafe.bg
Webcafe

Башар Рахал: Къде пътуваш, когато пътуваш за някъде?

зорница аспаруховаЗорница Аспарухова
09.05.2017, 10:59 (обновена 11.05.2017, 14:25)
Башар Рахал, Shell

Едно убийствено еспресо и много пътувания с актьора Башар Рахал - на сцената и в живота

Башар Рахал е от онези актьори, които са толкова специфични, че видиш ли ги веднъж, трудно ги забравяш. А ако са талантливи - още по-добре. Хубаво в неговия случай е, че Башар комбинира и двете умения. Има талант, пък и е различен.

Башар е роден в Дубай, но още като дете, заедно с цялото си семейство, идва в България. Като тийнейджър започва да играе, предимно комедийни роли и скечове. Зарибеният по телевизията зрител от 90-те, в това число и аз, го открива някъде там, в малко комедийно шоу, което върви по новопоявилата се по онова време Нова Телевизия.

Оттогава са минали много години.

С настъпването на новия век Башар Рахал заминава за Америка, където участва в различни продукции. Не с някакви главни роли наистина, но колко български актьори могат да се похвалят, че са снимали с Доминик Сена (режисьорът на "Да изчезнеш за 60 секунди") или са участвали в култа "Развитие в застой", както и в приятните тв бонбони, като "Моето име е Ърл" и "24" - да, онзи с Джак Бауър?

Башар Рахал обаче комбинира всички тези характеристики в себе си, плюс чувство за хумор, прилично телевизионно присъствие и малко кино.

Така че, не е учудващо, че когато повечето хора чуят името му, първите думи, които изкачат в главата им са "смях", "кино", "телевизия"... Чак после идват думи като "пътешествия", "кафе" и "почивка".

И все пак вторите понятия са причината да се видим.

За да изпием по едно кафе в една от обновените бензиностанции Shell, които разполагат с повече пространство, готин интериор, ароматно кафе и вкусна храна.

Башар пие еспресо, докато говорим за предстоящите пътувания, които планира да направи.

Къде пътуваш за удоволствие?

Винаги избирам нови дестинации. Обичам да се шляя на непознати места, острови... Да взимам колело или мотопед и да опознавам бита на хората в чужди държави.

Сам на път или с компания?

Винаги е по-добре да си с компания, но ако пътувам по работа предпочитам да съм сам. Използвам времето на тишина да си премислям някакви неща.

Кои са трите важни съставки на едно добро пътуване?

Добра дестинация, добра компания и удобно легло.

Как и къде предпочиташ кафето си?

Обичам кафето в Shell. Скоро спрях на бензиностанцията в Пазарджик и правят убийствено еспресо.

Колко е важно мястото, на което спираш за кафе и обяд и какво е първото, което виждаш?

Важно е мястото, където спираш да "презаредиш", да носи позитивна енергия. Първото, което забелязвам, е отношението на персонала.

Кино или телевизия?

И двете.

Кой е човекът, с когото би се сменил за един ден? 

Путин или Тръмп.

Ако има филм за живота ти, кой искаш да те изиграе? 

Клайв Оуен.

Колко често срещаш свои фенове и какво най-често ти казват?

Напоследък чувам едно и също изречение: "Беше най-яката Мадона, която съм виждал".

Ако ти кажа, че сега можеш да отпрашиш "накъде ти видят очите", кое е първото място, за което се сещаш?

Ница.

Oще: shell  актьор  актьорска професия  башар рахал  башар рахал живот в америка  бензиностанции shell  еспресо в shell  какъв произход има башар рахал  кой е башар рахал  холивуд башар рахал 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.