Имаш ли дете? | webcafe.bg
Webcafe

Имаш ли дете?

webcafeAd блок
21.03.2016, 12:32 (обновена 21.03.2016, 17:41)
фм плюс

Радио "ФМ Плюс" и една инициатира на "Майки за донорството"

Радио FM+ и фондация "Майки за донорството" питат "Имаш ли дете?" в една съвместна инициатива.

Това е една вълнуваща кампания за всички, които са родители и за онези, които искат да бъдат. Ефирно кампанията е позиционирана в сутрешния блок на радиото "Ива от сутрин до обед", в който Ива и нейните гости ни карат да се замислим за предизвикателството да бъдеш родител и за всички дилеми свързани с репродуктивното здраве.

В тази кауза редом с медията застaват двама всепризнати специалисти като д-р Стаменов и д-р Ставрев.

Кампанията "Имаш ли дете?" задава много сложни здравни и етични въпроси, но в крайна сметка дава много повече от отговори.

Или поне на седем двойки тя ще подари нещо повече от това. Освен истински полезна информация, седем от слушателите на радио ФМ+ ще получат като подарък ин витро процедура.

"Напълно естествено е вече една жена да създаде дете без мъж. Напълно ги разбирам и подкрепям, защото от това да избираш дали да си сам завинаги или да отглеждаш детето си сам е много по-добре да избереш втория вариант. Но това е едно изключение от правилото, за мен най-правилно винаги ще остане мъжът и жената да създадат свое потомство.

Жената е създадена да ражда между 20 и 35-годишна възраст лесно и без проблем. През този период може да гледа детето с лекота и да му се отдаде изцяло, а една кариера може да гради и на 40, защото в днешно време животът ни е дълъг. Можем да работим дълги години, но репродуктивността ни има срок...", каза акушер-гинекологът Георги Стаменов от клиника "Надежда", който гостува в "Ива от сутрин до обед" относно кампанията "Имаш ли дете?".

Повече за кампанията "Имаш ли дете" на fmplus.net

Oще: донорство  жени  ива дойчинова  ин-витро  майки за донорството  мъже  оплождане  радио фм плюс  раждане  родител  родители  фм плюс 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.