Jacobs отвори първото си "Кафене-мечта" | webcafe.bg
Webcafe

Jacobs отвори първото си "Кафене-мечта"

webcafeAd блок
17.05.2018, 17:22 (обновена 18.05.2018, 16:34)

1 от 5 снимки Назад Напред

Кафенето на Полина

Снимка: © Jacobs

"Кафенето на Полина" ще е отворено до 20 май в София

Сутринта на 16 май на пръв поглед беше като всяка друга по това време на годината. Столичните улици бяха пълни с бързащи хора, които искат чаша хубаво кафе, преди да се насочат към работните си места. Никой от тях обаче не предполагаше, че в тази наглед обикновена сутрин Jacobs е подготвил много приятна изненада за тях.

На ъгъла на улиците "Княз Александър" и "Съборна", съвсем близо до градинката на Народния театър, отвори врати заведението на първия от петимата победители в кампанията на Jacobs "Кафене-мечта".

То ще остане там през следващите 3 дни, като изработеният оборот ще остане притежание на неговия собственик. Заведението притежава всичко необходимо, за да изглежда като истинска мечта – обзавеждане, сервитьори и помощен персонал, но притежава и нещо, което другите заведения нямат - трима опитни и авторитетни ментори, които да помогнат на всеки от щастливите победители да се справи възможно най-добре в конкуренцията на останалите четирима участници.

Петимата победители нямат никакъв професионален опит в този бизнес и това ще направи надпреварата между тях още по-вълнуваща и непредсказуема. Кафенето ще бъде специално брандирано с името на своя собственик, а декорацията ще бъде изцяло според неговите предпочитания.

Първото подобно заведение вече функционира в центъра на София, а на неговото откриване присъстваха десетки представители на медиите, екипът на  Jacobs, както и всички представители на журито. Симпатичното заведение, сгушено точно между Народния театър и сградата на БНБ, веднага започна да привлича клиенти, които нямаха търпение да опитат вкусното и ароматно кафе, което може да им предложи "Кафенето на Полина".

През първия ден от своята дейност кафенето бе посетено от стотици любители на качественото кафе и приятна обстановка. Посетителите останаха силно впечатлени от проекта, създаден за човек без никакъв професионелн опит в бранша като някои от тях споделиха, че това ги е мотивирало да направят нещо подобно в бъдеще. Самият собственик на заведението, Полина Влайкова, остана смаяна от ефекта, който нейният проект оказа върху първите гости, и сподели, че това я е вдъхновило да се справи още по-добре през оставащите дни, както и да се пребори за голямата награда от кампанията – професионална кафемашина "Brasilia".

През следващите седмици проектът "Кафене-мечта" ще продължи с отварянето на останалите четири "кафенета мечта" на територията на Пловдив (от 23-и до 27-и май), Стара Загора (от 30-и май до 3-ти юни), Бургас (от 6-и до 10-и юни) и Варна (от 13-и до 17-и юни), където останалите победители също ще опитат да сбъднат във възможно най-голяма степен своята мечта и едновременно с това да впечатлят журито и своите клиенти.

Ако "Кафене-мечта" може да гарантира нещо, то е, че денят на все повече хора ще започва с Jacobs.

Oще: ad блок  jacobs  кафе  кафене  кафене мечта  кафенето на полина  малък бизнес  мечти  сбъдване  якобс 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.