Alcatel IDOL4 - още повече забавление | webcafe.bg
Webcafe

Alcatel IDOL4 - още повече забавление

webcafeСибина Григорова
08.10.2016, 09:52 (обновена 03.12.2017, 14:20)
Алкател

Специален акцент при IDOL4 е ексклузивният „BOOM" бутон. Можете да разберете ефекта му докато разглеждате снимките в галерията, гледате видео, снимате, играете, сърфирате и какво ли още не

Винаги сте искали повече от вашия телефон - да запечатате перфектния момент за секунда, да слушате постоянно любимата си музика, да сте винаги на гребена на вълната... Ако искате дори още повече, IDOL4, най-новият модел смартфон на Alcatel, непременно ще ви стане симпатичен. Той притежава наистина страхотни характеристики и е пълен с изненади - уникални очила за виртуална реалност и супер як „BOOM" бутон.

IDOL4 е перфектното решение за младите и активни градски хора, защото отговаря на потребностите им. Той показва еволюцията в смартфоните на Alcatel и притежава най-авангардната и модерна технология в очилата си за виртуална реалност. Телефонът лесно се поставя в тях и позволява на потребителите да се потопят в чисто нов свят и да се насладят на 360-градусова панорама. Освен че с тях преживявате своите уникални моменти, те носят радостта от пълния контрол върху преживяването.

Специален акцент при IDOL4 е ексклузивният „BOOM" бутон. Можете да разберете ефекта му докато разглеждате снимките в галерията, гледате видео, снимате, играете, сърфирате и какво ли още не. Ако задържите „BOOM" бутона при включена камера, можете да заснемете няколко снимки в секунда, благодарение на ултра бързия автофокус - 0.1-0.3 секунди.

Влезте в менюто, после в галерията си и с едно натискане на магическия „BOOM" бутон можете да аранжирате вашите снимки както си поискате, да ги подредите в атрактивно слайдшоу или пък да направите перфектния фотоколаж.

Life streaming? Разбира се! Натиснете „BOOM" бутона докато снимате видео и вече стриймвате! Супер забавно е, нали? Изненада има и за феновете на игрите с високи скорости ... С бутона и с неговата турбо функция, ще можете да направите колата си в играта „Асфалт" светкавично бърза.

Но това не в всичко! Сега селфитата ви могат да станат перфектни, благодарение на 360 градусовия фокус на IDOL 4. А светкавицата дава възможност на снимките да станат кристално ясни дори и на тъмно. Поставете IDOL 4 в очилата за виртуална реалност и нека приключението започне! 360-градусова панорама, невероятно звуково изживяване с помощта hi-fi съраунд звук - възползвайте се максимално от него.

 

Oще: alcatel  idol4  алкател  мобилно устройство  смартфон  телефон 


Още от Ad блок