Изи Кредит представя цялото си портфолио в „Български Пощи“ | webcafe.bg
Webcafe

Изи Кредит представя цялото си портфолио в „Български Пощи“

webcafeДани Блажева
15.12.2015, 14:22 (обновена 15.12.2015, 19:57)
Easy credit

Компанията развива присъствието си в над 2 000 пощенски станции

Изи Кредит съобщи, че разширява своето присъствие в мрежата на един от най-големите си партньори у нас - „Български Пощи" ЕАД. Благодарение на успешното си дългогодишно сътрудничество с националната пощенска компания, финансовата институция представя цялото си портфолио от малки потребителски кредити.

Потребителите в страната вече могат да вземат заем по всеки продукт, който предлага Изи Кредит от най-удобната за тях пощенска станция в цялата страна.

Сумите, за които може да се кандидатства съответстват изцяло на гамата от продукти на организацията - от 100 лв. до 5 000 лв.

Само срещу лична карта потребителите могат да заявят своя кредит в най-удобната за тях пощенска станция, една от над 2 000 такива на територията на цялата страна, които предлагат тази услуга. Списък на пощенските станции, които предлагат услугата може да намерите на http://www.easycredit.bg/List_BG_Post.

Представителите на Изи Кредит се свързват с всеки клиент до минути, като му предлагат най-подходящия за него продукт и условия по него. При одобрение, сумата на кредита може да се получи в брой от най-удобната  пощенска станция, регионален офис на Изи Кредит или кредитен консултант на компанията.

В мрежата на Български Пощи" ЕАД, където вече се предлагат всички продукти на Изи Кредит, могат да бъдат обслужвани и погасителните вноски по заемите на всички клиенти на финансовата институция.

„С тази стъпка Изи Кредит за пореден път показва, че е компания, която е силно ориентирана към клиента, като винаги се стреми да му предлага леснодостъпни и удобни за ползване продукти, при ясни условия и параметри.

Вярваме, че представяйки цялата ни гама от услуги в клоновата мрежа на „Български Пощи" ЕАД, ние за пореден път затвърждаваме доверието, което изграждаме с нашите потребители, дори и в най-отдалечените места в страната", коментира Кирил Михайлов, изпълнителен директор на Изи Кредит.

 

Oще: easy credit  български пощи  изи кредит  потребителски кредити  пощенска станция 


Още от Ad блок