Тайната на 59-минутната програма за пране | webcafe.bg
Webcafe

Тайната на 59-минутната програма за пране

webcafeAd блок
24.11.2015, 12:25 (обновена 24.11.2015, 18:09)
LG F14U1JBS6

Пералнята LG F14U1JBS6 е с луксозна монохромна външност и може да превърне банята ви в една от най-стилните стаи у дома

Тази дилема се среща във всяко домакинство: дали да изберете бърза, но не цялостна програма за пране или да чакате програмата да приключи?

Вие не сте единствени - според проучване, проведено от LG, 71% от потребителите перат дрехите си след 19 ч. Ето защо, едва ли е учудващо, че в края на дългия работен ден много хора избират програмата за „бързо" изпиране, която продължава между 15-30 минути.

Според анкетираните тези програми приключват бързо, но крайните резултати не винаги са удовлетворяващи: 39% от участниците в анкетата казват, че са необходими допълнителни програми за изплакване, за да се премахне останалият по дрехите перилен препарат, който се е загнездил между нишките на тъканите.

"В забързания ритъм на модерния живот повечето хора просто не могат да си позволят да прекарват часове, чакайки тяхната перална машина да приключи с изпирането", коментира за Webcafe.bg Иван Иванов, регионален мениджър и изпълнителен директор на LG Electronics България.

"Нашите нови перални машини с предно зареждане и TurboWashTM функция работят бързо, без това да жертва доброто изпиране. По-бързите цикли на пране дават на потребителя свободата да отдели повече време за почивка или забавление. Освен това, инверторният Direct Drive мотор означава надеждност, безшумна работа и цели 10 години гаранция за всички части", допълва той.

Най-новата перална машина на LG F14U1JBS6 предлага решения на множество от проблемите, които вероятно сте срещали в миналото.

Нейната изключително ефективна и цялостна функция за бързо пране LG TurboWashTM изпира дрехите само за 59 минути. Една от тайните е системата Jet Spray, която впръсква чиста вода върху дрехите в продължение на около 120 секунди в края на пералния цикъл и така намалява използваната вода с 40%.

Пералнята е с висока степен на енергийна ефективност и попада в категорията A+++-40%, което означава, че не само пестите вода, но и консумация на енергия.

Познатата „6 motion" технология комбинира шест различни вида движения на барабана и благодарение на тях пералнята пере изключително ефективно, като дори най-деликатните ви дрехи са почистени нежно, така сякаш сте ги изпрали на ръка.

Вместо да слагате омекотител, използвайте естествената сила на водата.

Фазата след изпиране със 100% пара е най-хигиеничният метод от всички възможни. Доказано е, че той премахва 99,9% от алергените и дори и чувствителната бебешка кожа не може да бъде раздразнена от дрехи, изпрани с тази функция.

Функцията за освежаване с пара позволява да освежите нежно дрехи, които са носени малко и не се нуждаят от цялостно пране. Тъканите на дрехите се изглаждат за 20 минути, гънките изчезват, а миризмите биват отстранени.

Благодарение на изчистения си дизайн и LED дисплей, тази перална машина спечели множество награди за дизайн през 2015, като RED DOT и IF design award, както и одобрението на признати независими експерти.

Пералнята е с луксозна монохромна външност и може да превърне банята ви в една от най-стилните стаи у дома.

Тази интелигентна машина няма да ви остави в беда - когато имате някакъв проблем, можете да използвате функцията „Smart Diagnosis" вместо незабавно да търсите майстор.

Функцията „Smart Diagnosis" може лесно да определи проблемите в уреда и даже ще ви уведоми, ако има прекъсване при подаването на вода или ако тръбата за оттичане е блокирана. Пералнята разполага с функция за комуникация в близкото поле (NFC), което означава че можете да добавяте нови програми за изпиране, за да увеличите функционалността на уреда.

За да изтеглите тези програми, просто докоснете логото NFC Tag On със смартфона си.

Oще: lg f14u1jbs6  добра пералня  домакинство  изпиране на дрехи  как да изберем пералня  перална машина  пералня lg  пране  характеристики пералня 


Още от Ad блок