Късметлия спечели 40 000 лева от играта "Еврошанс" навръх Ивановден | webcafe.bg
Webcafe

Късметлия спечели 40 000 лева от играта "Еврошанс" навръх Ивановден

webcafeAd блок
10.01.2018, 18:11 (обновена 11.01.2018, 07:27)
Еврошанс печалба

Снимка: © Еврошанс

34-годишен работник в автосервиз е спечелил навръх имения си ден

Съдбата често си прави шеги, a доброто и лошото се редуват! Но няма как да не повярваш в намесата свише, ако се поставиш на мястото на Ивайло Лозанов от град Костинброд.

34-годишният работник в автосервиз в град Божурище се отбива в местния пункт на "Евробет" с някакво "шесто чуство". Ивановден е, а Иво е именяк и освен празничното настроение, в главата му се върти приятното усещане, че точно днес ще спечели. И логично пробва късмета си с талон в играта "Еврошанс". Залага на 9 числа, които пуска за 5 тегления. Още в първото теглене всички числа излизат и залогът от 1 лев му носи 40 000 лева!

Иво буквално "полудява" при вида на печелившите числа и няколко пъти ги проверява в пункта на ул. "Христо Ботев" № 7. За да е напълно сигурен в успеха си, влиза и на eurobet.bg, където отново проверява талона си, а системата изписва 40 000 лева.

Няколко часа са му необходими, за да осъзнае какво точно се е случило, след което следва грандиозна почерпка за близки и приятели. Ивайло споделя, че сумата идва в много точен момент, защото е решил да прави ремонт на къщата си.

С "Еврошанс" на всеки 5 минути имате шанса да спечелите 1 милион лева!

Oще: 40 000 лева  евробет  еврошанс  костинброд  печалба 


Още от Ad блок