Оцеляване на ръба на възможното | webcafe.bg
Webcafe

Оцеляване на ръба на възможното

лебовскиFilmcafe
07.09.2015, 17:33 (обновена 04.11.2015, 17:27)

1 от 2 снимки Назад Напред

manhunt

Снимка: © Discovery Channel

Джоел Ламбърт се завръща на екран от 13 септември в ексклузивен втори сезон на "Менхънт"

За всеки, който е следил първи сезон на вълнуващото телевизионно шоу по Discovery Channel "Менхънт", ще е истинска радост да разбере, че поредицата се завръща с ексклузивен втори сезон, който ще се излъчва от 13 септември.

Както в първата част, която стартира миналата година, така и в новите епизоди главно действащо лице ще бъде безстрашният авантюрист Джоел Ламбърт.

Той ще покаже нагледно как е възможно да се избяга от най-умелите преследвачи в света и как може човек да оживее сред най-екстремните обстоятелства и в някои от най-опасните места на света.

Ламбърт, който е бивш морски тюлен от армията на САЩ има дългогодишен военен опит и сериозна физическа и психическа подготовка.

Той знае буквално всичко за оцеляването.

Но ще бъдат ли уменията му достатъчни, за да успее да се справи с предизвикателствата, заложени в сценария на новите епизоди? От влажни тропически зони, до ледени планински върхове, Джоел трябва да пробие пътя си през предизвикателно непредвидими терени и - разбира се - да избегне залавянето.

Правилата на играта ще бъдат същите, както и в първи сезон: Джоел ще разполага единствено с манерка с вода и минимални първоначални запаси.

Той ще има само 36 часа, за да достигне до определена крайна точка, докато е преследван от "ловците"- врагове и да докаже, че има по-добра тактика за бягство отколкото те си мислят.

Всички "преследвачи" ще бъдат опитни опоненти, които са по-добре запознати с местностите от него: умели горски ловци, шотландски преследвачи на елени и мексикански полицаи.

Джоел няма да има никаква идея какви ще са следващите им действия.

"Менхънт" е динамично предаване със силно изразен приключенски характер.

Виктория Дейвис, регионален мениджър за Югоизточна Европа на Discovery Networks International коментира: "Изключително състезателният и вълнуващ характер на поредицата прави от серията истински глобален хит сред нашата аудитория".

Тя описва Джоел Ламбърт като "експерт в преодоляването на опасности" и като "идеалния претендент" за предизвикателствата на новия сезон, който е изпълнен с врагове и тежки местности.

Едно е сигурно - зрителите ще бъдат под напрежение всяка една секунда и с нетърпение ще очакват следащия епизод.

Повече за новия сезон на "Менхънт" на Discovery Channel може да прочете тук.

Oще: discovery  discovery channel  manhunt  втори сезона на "менхънт" по дискавъри ченъл  джоел ламбърт  дискавъри ченъл  менхънт  оцеляване  сериал  тв  тв сезон  тв сериал  телевизионна поредица  телевизионно шоу  шоу 


Още от Ad блок