Драго Симеонов унижен на федербал от шурей | webcafe.bg
Webcafe

Драго Симеонов унижен на федербал от шурей

webcafeAd блок
23.12.2015, 18:47 (обновена 25.12.2015, 13:08)
Драго

Снимка: © SOS Детски селища

Много ще се радвам, ако отделиш минута и на една наистина важна история.

"Аз дори нямам шурей. Все пак ти благодаря за проявения интерес. Много ще се радвам, ако отделиш минута и на една наистина важна история".

Преди 7 години Мария, Симона и Митко стават част от SOS приемно семейство и животът им се променя завинаги.

Три изоставени, самотни и беззащитни деца, на ръба на оцеляването, отново заживяват нормално.

Били са съвсем малки, когато майка им ги оставя на грижата на прабаба им. Нямат баща, нямат други близки.

Бабата, макар и на повече от 90 години, се грижи за тях и им осигурява най-необходимото. Няколко дни преди Коледа... тя умира и ги оставя съвсем сами.

Така започва борбата им за оцеляване - гладни и жадни те кръстосват улиците, търсейки подслон и храна. Накрая намират студено мазе и се скриват в него.

Мазето е тъмно и влажно, но ги пази от дъжда. За съжаление не ги пази от плъхове.

Една нощ гризачите започват да хапят децата. Семейство от блока се събужда от силните им викове.

Мъжът и жената, които слизат... не могат да повярват на очите си - три окървавени деца плачат, заобиколени от огромни плъхове.

Семейството се свързва с отдела за закрила на детето още същата нощ. Те изпращат децата в приемно семейство в SOS Детски селища, което променя завинаги тяхната съдба.

Днес Митко е на 9, празнува своя рожден ден в компанията на двете си по-големи сестри - Симона и Мария, заобиколен от приятели и своите SOS приемни родители.

Трите деца са здрави, щастливи и обичани.

Благодарение на качествената грижа и любовта, които получава от приемните си родители в SOS Детски селища, днес те живеят пълноценно и имат шанс да осъществят мечтите си!


Децата като Мария, Симона и Митко имат нужда от постоянна подкрепа. Изпрати SMS с цифра 5 на 1287 и стани SOS приятел с редовни месечни дарения от 5 лв.

Влез във важните истории http://sosbg.org/sms

Oще: sos детски селища  грижа  грижи  дарение  дете  деца  драго  здраве  помощ  семейство  усмивка  федербал 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.